JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-JFD19411S

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 1 170 Ft757 Ft [-35%]

Termékismertető

SILSTAR LONG CAST FEEDER KOSÁR CSERÉLHETŐ SÚLYOKKAL 20GR-35GR-41GR. A SILSTAR LONG CAST Feeder kosár az okos ólomcserélő rendszer miatt, igazi úttörő! Ez az új rendszer lehetővé teszi, hogy a feederkosár súlyát bármikor megváltoztathassuk a szerelék szétszedése nélkül. A feederkosár úgy lett tervezve, hogy a súly elől legyen, ezáltal nagy távolságra eredményez stabil dobásokat. A kosár 3 súlyra alakítható ki, 20gr+etetőanyag súlya. 35gr+etetőanyag súlya és 41gr+etetőanyag súlya. A kosár mind két végén nyitott. A kosár belső kia köszönhetően a csali gyorsan kioldódhat(az etetőanyag állagától és típusától függően).

A SILSTAR JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT egy kiváló minőségű horgászszett, amely a horgászok számára kínál teljesítményt és megbízhatóságot. Ez a szett teljes mértékben kielégíti a legigényesebb horgászok szükségleteit, akik a legjobb minőségű felszerelést keresik.

A JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT tartalmaz egy hosszú dobóhorgászbotot, amely kiváló minőségű szénszálas anyagból készült. A bot hossza 3,90 méter, így nagyszerű lehetőséget kínál a horgászoknak a messzebbre való dobásra. Ezenkívül a bot rendkívül érzékeny, így a horgászok könnyen észlelhetik az érintést, amikor a halak megragadják az etetőkosarat.

A JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT etetőkosárjai kiváló minőségű anyagból készültek, és rendkívül tartósak. Az etetőkosarak különböző méretűek és súlyúak, így a horgászok szabadon választhatnak az etetőkosarak között attól függően, hogy milyen mélyen akarnak horgászni és mennyi etetőanyagot szeretnének bejuttatni a vízbe.

A horgászoknak nem kell aggódniuk a JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT karbantartása miatt, mivel a szett rendkívül könnyen kezelhető és tisztítható. A bot és az etetőkosarak könnyen szétszerelhetők és összeszerelhetők, ami nagyon hasznos, ha a horgászok gyorsan akarnak reagálni a változó körülményekre.

A JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT számos előnnyel rendelkezik. Először is, a szett kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a tartósságot és a megbízhatóságot. Másodszor, a hosszú dobóhorgászbot lehetővé teszi a horgászok számára, hogy messzebbre dobjanak, ami nagyon hasznos lehet, ha a halak távolabb vannak a parttól. Harmadszor, a különböző méretű és súlyú etetőkosarak lehetővé teszik a horgászok számára, hogy szabadon válasszanak az etetőkosarak között, és ennek köszönhetően a horgászok nagyon hatékonyan tudnak halat fogni.

Összességében a SILSTAR JFD19411S LONG CAST FEEDER SZETT egy nagyszerű választás a horgászok számára, akik kiváló minőségű, megbízható és hatékony felszerelést keresnek. A szett könnyen kezelhető, és a horgászok szabadon választhatnak az etetőkosarak között, így biztosak lehetnek abban, hogy a legjobb eredményeket érik el.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák