ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-72093-006

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 1 290 Ft695 Ft [-46%]

Termékismertető

Cikkszám: 72093-006
Anyaga: Hálószövet
Hossz: 60 cm
Méret: Átmérő: 25 cm
Típus: Rapid
Tagok száma: 3

Arno Rapid kerek haltartó háló

Az Arno márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában.

Ennek a sorozatnak a része ez a kisebb keszegek, egyéb halak vagy akár csalihal tárolására is tökéletesen alkalmas Rapid haltartó is.

Rapid, gyors pecákhoz ajánlott típus, melynek szállítása nem okozhat problémát semmilyen körülmények között.

Minden horgász táskájában jól jön egy belőle, a halak, csalihalak megfelelő tárolásához.

Az ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ egy igazi must-have eszköz minden horgász számára. Ez a haltartó kiváló minőségű anyagokból készül, így biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A termék egyedülálló tervezése lehetővé teszi, hogy több nagy halat is el tudjunk benne helyezni anélkül, hogy bármilyen károsodást szenvednének.

Az ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ méretei 25x60 centiméter, ami elegendő helyet biztosít a nagyobb halaknak. A termék kialakítása különösen alkalmas azoknak a horgászoknak, akik szeretnek nagyobb, nehezebb halakat fogdosni. A haltartó három erős karikával rendelkezik, amelyek biztosítják a halak biztonságos és stabil tárolását.

Az ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ nagy előnye, hogy könnyen összeszerelhető, és nem igényel különösebb szakértelmet vagy horgászati ​​tapasztalatot. A termék tartós és könnyen tisztítható, így használata rendkívül egyszerű és kényelmes.

Az ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ tökéletes választás minden horgász számára, aki értékeli a megbízhatóságot, a minőséget és a funkcionalitást. A termék egyedülálló kialakítása lehetővé teszi, hogy biztonságosan és hatékonyan tároljuk a fogott halakat. A haltartó nem csak a horgászat során hasznos, hanem a halak szállítására is alkalmas.

Az ARNO RAPID 25x60cm 3 KARIKÁS HALTARTÓ minden szempontból megfelel az igényeknek, amikor a halak biztonságos és hatékony tárolásáról van szó. A termék magas minőségű anyagokból készül, és biztosítja a hosszú élettartamot és a megbízható használatot. A termék kiválóan alkalmas minden horgász számára, aki szeretne nagyobb, nehezebb halakat fogdosni, és biztosítani akarja, hogy a halak biztonságosan tárolva legyenek a horgászat során.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák