CARP ZOOM Entrant 240 cm 40-80g pergető szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: SN-19999-809

Gyártó: CARP ZOOM

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 20 210 Ft18 990 Ft [-6%]

Termékismertető

Rendeld meg most!

Entrant pergető szett teljes tartalma: 

  • Pz Entrant Spin 2 részes horgászbot, 240cm, 40-80g
  • Pz Opal Spin pergető orsó, 3000FD
  • Kamasaki Natural wobbler szett (4 wobbler + 2 drótelőke + doboz)
  • Silstar pergető táska (30*32*12cm)

 

Pz Entrant Spin 2 részes horgászbot, 240cm, 40-80g:
Az Entrant Spin sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően egy igazi univerzális pergető bot. Legyen szó körfogó villantoról, wobblerről, gumihalról minden kezdő pergető horgász számára tökéletesen alkalmazható.

Pz Opal Spin pergető orsó, 3000FD:
Klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor modern meghajtással szerelt elsőfékes orsó. Zökkenőmentes könnyed futás jellemzi, mely a kényelmes hajtókarral kombinálva egész napos horgászatok alkalmával sem terheli meg használóját. Fékrendszere kifogástalan, finoman hangolható. Tökéletes választás pergető horgászoknak, de képességei alapján békéshalas horgászatok alkalmával is bátran használható. 

Kamasaki Natural wobbler szett:
A KAMASAKI wobbler szettje 4 fogós típust, főleg feltűnően színes, éjszakai színkombinációjú műhalat kínál most a pergető horgászoknak. A wobblerszett a csuka, süllő és balin horgászatát teszik eredményesebbé. A praktikus műcsalis doboz még 2 darab csukaelőkét is tartalmaz.

Silstar pergető táska:
Ebbe a táskába könnyedén bepakolhatod azokat a műcsalikat és kiegészítőket amelyekre biztosan szükséged lesz a parton. Ha számodra értékes csalikat használsz, akkor mindig szortírozva tárold, hogy ne kopjanak, a horgok ne csorbuljanak, vagy szineződjenek el a gumi testek. Az 1db nagy rekeszben elfér akár 2-3db nagyobb méretű műcsalis doboz és 8 db kisebb-nagyobb külső zsebbe beleférnek az iratok, ollók, fogók, kiegészítők, horgos dobozok stb.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák