CARP ZOOM Entrant 240 cm 40-80g pergető szett

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: SN-19999-809

Gyártó: CARP ZOOM

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 23 911 Ft21 520 Ft [-10%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Rendeld meg most!

Entrant pergető szett teljes tartalma: 

  • Predator-Z Ostor-X Spin, 240 cm, 15-40 g, 2 részes pergető horgászbo
  • Pz Opal Spin pergető orsó, 3000FD
  • Kamasaki Natural wobbler szett (4 wobbler + 2 drótelőke + doboz)
  • Silstar pergető táska (30*32*12cm)

 

Predator-Z Ostor-X Spin, 240 cm, 15-40 g, 2 részes pergető horgászbot
Klasszikus vonalvezetésű, könnyű, ugyanakkor gerinces pergető bot, melyre könnyített gyűrűsor és EVA borítású nyéltag került. Népszerű méretekben és dobósúlyokkal kerül forgalomba, így kiválasztható a legmegfelelőbb pálca, legyen szó könnyed sügérezésről vagy a botot szélsőségesen terhelő balinozásról, csukázásról.

Pz Opal Spin pergető orsó, 3000FD:
Klasszikus vonalvezetésű, ugyanakkor modern meghajtással szerelt elsőfékes orsó. Zökkenőmentes könnyed futás jellemzi, mely a kényelmes hajtókarral kombinálva egész napos horgászatok alkalmával sem terheli meg használóját. Fékrendszere kifogástalan, finoman hangolható. Tökéletes választás pergető horgászoknak, de képességei alapján békéshalas horgászatok alkalmával is bátran használható. 

Kamasaki Natural wobbler szett:
A KAMASAKI wobbler szettje 4 fogós típust, főleg feltűnően színes, éjszakai színkombinációjú műhalat kínál most a pergető horgászoknak. A wobblerszett a csuka, süllő és balin horgászatát teszik eredményesebbé. A praktikus műcsalis doboz még 2 darab csukaelőkét is tartalmaz.

Silstar pergető táska:
Ebbe a táskába könnyedén bepakolhatod azokat a műcsalikat és kiegészítőket amelyekre biztosan szükséged lesz a parton. Ha számodra értékes csalikat használsz, akkor mindig szortírozva tárold, hogy ne kopjanak, a horgok ne csorbuljanak, vagy szineződjenek el a gumi testek. Az 1db nagy rekeszben elfér akár 2-3db nagyobb méretű műcsalis doboz és 8 db kisebb-nagyobb külső zsebbe beleférnek az iratok, ollók, fogók, kiegészítők, horgos dobozok stb.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák