EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-EB998801

Gyártó: HAYABUSA

Szállítás: 1-5 munkanap

Méret: 1

Eredeti ár: 1 180 Ft792 Ft [-33%]

Termékismertető

A HAYABUSA POWER STAGE kiváló minőségű Japán horog, mely magas széntartalmú acélból készül, ami garantálja a kiváló minőséget, erőt és strapabíróságot. A horog egyenes állású hegye az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez. A plasztikcsalikkal történő rejtett horgos horgászathoz kiválóan alkalmas füles, tűhegyű, kémiailag élezett, edzett offsethorog, speciálisan hajlított szárral és extra nagy öböllel, fekete nikkel színben. A legjobban karcsú testalkatú csalikkal működik, hegyének köszönhetően biztos akasztást eredményez. A rejtett horgos módszer lehetővé teszi olyan akadós, sűrűn benőtt területek elakadás nélküli meghorgászását, ahol egyébként nem tudnánk elvezetni a műcsalinkat, a speciális horogformának köszönhetően viszont bevágáskor az elrejtett horoghegy kibújik és biztosan hatol be a ragadozó szájába. A horog széles öle és az egyedülálló horogpont szög kombinálva biztosítja a mély akasztást, így kevesebb lesz az elveszett hal. A Japánban gyártott kiváló minőségű horgok, a Hayabusa Power Stage Hooks szabadalmaztatott Z-Crank offsetet is tartalmaznak, hogy a csalikat megfelelő helyzetben tartsa.

A HAYABUSA márkanév világszerte ismert a minőségi horgászfelszerelések gyártója és szállítója. Az 'EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB' termékük egy kiváló minőségű rablóhalas horog, melynek tökéletes kialakítása és kivitelezése magas szintű hatékonyságot biztosít a horgászoknak a vizekben.

Az 'EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB' termék mérete 6DB, így ideális méretű a rablóhalas horgászathoz. Az ilyen méretű horog általában a 2-3 kg-os rablóhalak fogására alkalmas, de természetesen a pontos súlyfüggő, és a vizekben való körülményektől is függ.

A HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB kiváló minőségű acélból készült, melynek köszönhetően kiválóan ellenáll a víznek és a korróziónak, valamint igen tartós és hosszú élettartamot biztosít. A kialakítása különlegesen hatékony, így a halakat könnyedén meg lehet fogni vele.

Az 'EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB' termék különleges kialakítása lehetővé teszi, hogy a horog könnyen és gyorsan a hal szájába kerüljön, valamint biztosítja a halak számára a lehető legkevesebb sérülést a kifogás során. Ez a horgászok számára különösen fontos, hiszen a halak egészségét és épségét mindig fontos tiszteletben tartani.

A HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB kiváló minőségű, tartós és hatékony horgászfelszerelés, melyet a legjobb minőségű anyagok felhasználásával és a legnagyobb gondossággal készítettek. Ezt a terméket minden horgász számára ajánljuk, aki a rablóhalas horgászatot szereti, és hatékony és megbízható felszerelést keres.

Az 'EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB' termék még számos előnnyel rendelkezik, mint például az, hogy könnyen felszerelhető a horgászbotra, és a kis mérete miatt könnyen tárolható. A termék a HAYABUSA minőségi garanciájával rendelkezik, így biztos lehet benne, hogy egy kiváló minőségű terméket vásárol.

Röviden összefoglalva, az 'EB998801 HAYABUSA POWER STAGE BM HOROG 01 6DB' egy kiváló minőségű rablóhalas horog, melynek különleges kialakítása és hatékonysága révén biztosítja a halak biztonságos kifogását és a horgászok sikeres horgászatát. Ha Ön is szereti a rablóhalas horgászatot, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a minőségi terméket!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák