ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Készleten

Cikkszám: EF-20054-600

Gyártó: ARNO

Szállítás: 1-5 munkanap

Orsó mérete: 6000
Csapágy(ak) száma: 3

Eredeti ár: 7 990 Ft5 120 Ft [-36%]

Termékismertető

Cikkszám: 20054-600
Áttétel: 5,5:1
Csapágy: 3
Fékrendszer: Elsőfék
Méret: 6000
Orsódob: Alumínium
Orsóház anyaga: Grafit
Súly: 355 g
Zsinórkapacitás: 0,35 mm / 310 m

Arno Paragon orsó

Az Arno márkanév alatt lévő termékek mindegyikére igaz, az igazán kedvező ár-érték arány képviselete. Akár a horgászattal ismerkedőknek is megfelelő alternatívát nyújtanak ezen kivitelek.

Az 5 méretben elérhető Paragon széria is ezt a szegmenst bővíti, melyek mindegyike egy masszív, fekete színű külsőt kapott.

A hajtókar egy gombnyomással behajtható, mely rendkívül gyorsan nyitható, majd zárható, a tekerős kivitelekkel szemben, természetesen minden modellen.

A Paragon változatok általánosan használhatóak, szinte bármilyen horgászmódszerhez a békéshalazáson belül, de kezdő harcsások, rablóhalasok is megtalálhatják a nagyobb méretekben számításaikat.

Tapasztalattól függetlenül ajánlott elsőfékes orsó, mely a horgászattal ismerkedőknek vagy egy kifejezetten jó ár-értéket képviselő terméket kerestek általános, akár pontyhorgászathoz.

Az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ a horgászok számára tervezett kiváló minőségű felszerelés, amely garantáltan fokozza élményünket a vízparton. Ez a rendkívül erős és tartós orsó minden igényt kielégít, legyen szó akár óceáni halakról, vagy éppen a helyi tavakon található halakról.

Ez a modern horgászorsó rendkívül könnyű és kompakt kialakítású, ami lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig folytathassuk a horgászatot anélkül, hogy fáradtságot éreznénk az orsó használatában. A 6000-es méretű orsó tökéletesen illeszkedik a legtöbb horgászbotra, és csúszásmentes fogást biztosít, így pontos és erőteljes dobást tehetünk.

Az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ precíziós kivitelezéssel készült, amely garantálja a sima és csendes működést. A tartós és rozsdamentes anyagokból készült felépítés ellenáll a korróziónak, így hosszú ideig élvezhetjük az orsó kiváló minőségét anélkül, hogy aggódni kellene a kopás vagy a rozsda miatt.

A termék kiváló tulajdonságai közé tartozik a magas fokú dobás pontosság is. Az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ nagy dobóhorgászatot tesz lehetővé, ami különösen fontos, ha távoli célpontra szeretnénk eljuttatni a csalit. A pontos dobások mellett a tartósító mechanizmus is rendkívül hatékony, ami megakadályozza a szálak összeakadását és a zsinórnak való kitörését.

Ezenkívül az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak is. A gumírozott fogantyú kényelmes fogást biztosít, még nedves körülmények között is. A könnyen kezelhető, ergonomikus kialakítású gombbal pedig könnyedén beállíthatjuk a megfelelő feszültséget a zsinóron.

A termék méretei 6000-es méretűek, ami azt jelenti, hogy a zsinór befogadó képessége 0,30 mm átmérőjű zsinórig terjedhet. Ez a nagyobb méret lehetővé teszi, hogy nagyobb halakat is fogjunk, anélkül, hogy aggódnunk kellene az orsó terhelhetősége miatt.

Az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ mindenekelőtt a minőséget és a kiváló teljesítményt képviseli a horgászok számára. Ez az orsó minden komoly horgász felszerelésének elengedhetetlen darabja, amely garantálja a sikeres és kifogásolhatatlan horgászélményt. Legyen szó bármilyen típusú horgászatról vagy helyszínről, az ARNO PARAGON 6000 HORGÁSZORSÓ mindig a legjobb választás.

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák