WFT TAPER LEADER 0,26-0,57 CLEAR MONOFIL ELŐTÉTZSINÓR 5X15M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: EF-WF997-026

Gyártó: WFT

Szállítás: 1-3 munkanap

Eredeti ár: 6 340 Ft4 242 Ft [-33%]

Termékismertető

Cikkszám: WF997-026
Átmérő: 0,26-0,57 mm
Hossz: 5x15 m
Szín: Clear

WFT Taper Leader Clead felvastagodó előtétzsinór 5x15m

5 x 15 m-es kristálytiszta előtétzsinór egy tekercsen!

Ezek a zsinórok könnyen csomózhatók a monofil vagy fonott főzsinórra. 

A WFT TAPER LEADER dobós horgászathoz lett kifejlesztve. Kristálytiszta, nagyon rugalmas és kopásálló, fokozatosan vastagodik, mielőtt elérné maximális méretét.

A WFT TAPER LEADER 0,26-0,57 CLEAR MONOFIL ELŐTÉTZSINÓR 5X15M egy kiváló minőségű zsinór, amely ideális a horgászok számára. Ez a zsinór kiváló minőségű anyagokból készült, és rendkívül tartós, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig használni fogja.

Ez a zsinór kifejezetten a horgászok számára készült, akik szeretnék javítani a horgászati ​​tapasztalataikat, és több halat fogani. A zsinór mérete 0,26-0,57 mm, és 5X15 méter hosszú, ami ideális horgászati ​​célokra. Ez a zsinór kiváló minőségű monofil anyagból készült, amely rendkívül erős és tartós, és képes ellenállni a súlyos horgászati ​​körülményeknek is.

Ez a zsinór nagyon erős és tartós, így nem kell aggódnia a megszakadás vagy a szakadás miatt. A zsinór nagyon rugalmas és könnyen kezelhető, így kényelmesen használhatja, anélkül hogy fáradt lenne. A zsinór átlátszó színű, így könnyen kezelhető és könnyen látható a vízben.

Ez a zsinór kiváló minőségű és rendkívül rugalmas, így ideális a különböző horgászati ​​technikákhoz. Használhatja a zsinórt a parton vagy a csónakban is, és kiváló eredményeket érhet el minden alkalommal.

Összességében a WFT TAPER LEADER 0,26-0,57 CLEAR MONOFIL ELŐTÉTZSINÓR 5X15M egy kiváló minőségű és megbízható zsinór, amely ideális a horgászok számára. Ha javítani szeretné horgászati ​​tapasztalatait és több halat szeretne fogni, akkor ezt a zsinórt ajánljuk. Könnyen kezelhető és rendkívül erős, így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig használni fogja. Ne habozzon, és vásároljon ma egyet!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák