ASSE1310 ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-ASSE1310

Gyártó: ASSO

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 2 625 Ft2 156 Ft [-18%]

Termékismertető

ASSO SENTINEL FCARBON BEVONATTAL 300m. A távdobás rajongói számára hozta létre az ASSO az új Sentinel monofil zsinórt. A japán alapanyag minősége kiváló, emellett a zsinór hihetetlen érzékenységről tesz tanúbizonyságot kapásjelzésnél és fárasztáskor. A Sentinel fluorocarbon bevonatú monofil nylon zsinór. Ez alapvetően egy olyan zsinór melynek központi magja tiszta nylonból készült és amelyet fluor-karbon réteg borít. Ennek a tulajdonságnak köszönhetően nagyobb érzékenységet és lágyságot (ami alapvetően a minőségi nylonszál jellemzői) tesz lehetővé, párosulva a vízben való láthatatlansággal és a fluor-karbonra jellemző rendkívül magas kopásállósággal. A SENTINEL egy olyan zsinór, amely magas szakítóval, sőt még csomózottan mérve is kiváló szakítószilárdsággal és rendkívül alacsony súrlódási együtthatóval rendelkezik még a legextrémebb távolságú dobásoknál is. A távolság növelésével a dobáskor növelni kell az indító sebességét a szereléknek, ekkor a zsinórnak extrém magas szakító és súrlódó erőkkel kell megbirkóznia. Elérhető 150m és 300m-es kiszerelésekben.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M monofil zsinór az ASSO márkájának legújabb és legfejlettebb terméke, amely minden horgász számára ideális választás lehet. A termék előnyei közé tartozik a nagy szakítószilárdság, a tartósság, valamint a kiváló minőségű anyagok felhasználása, amelyek biztosítják a horgászhálók és botok optimális teljesítményét.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinór egy 150 méter hosszú, 0,310 mm vastagságú monofil zsinór, amelynek kiváló minőségű anyagai és felületi bevonata kiválóan ellenáll a kopásnak és az UV-sugárzásnak, így hosszú élettartamot biztosít a horgászoknak. A zsinór színe a klasszikus áttetsző, így megfelelően elrejti magát a vízben, és minimálisra csökkenti a halak figyelmét.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinór nagy szakítószilárdsággal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az erősebb halakat is kifogjuk anélkül, hogy aggódnunk kellene a zsinór megszakadása miatt. A zsinór finom textúrája és kiváló csomózhatósága miatt viszonylag könnyen kezelhető, és könnyen alkalmazható az összes horgászati technikában.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinór különleges tulajdonsága a kiváló minőségű fluorocarbon bevonat, amely még tartósabbá teszi a zsinórt. A fluorocarbon bevonat kiválóan ellenáll az UV-sugárzásnak, az időjárási viszonyoknak, a víznek és a kémiai hatásoknak, így a zsinór élettartama hosszabb lesz, mint a hagyományos monofil zsinóroké.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinór egy olyan termék, amelyet minden horgász számára ajánlunk, aki értékeli a minőséget és az innovációt. A zsinór nagy szakítószilárdsága, a tartósság és a kiváló minőségű anyagok felhasználása biztosítja, hogy a horgászat minden pillanata élvezetes és sikeres legyen.

Az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinór az egyik legjobb választás a horgászok számára, akik a legjobb minőségű termékeket keresik. Az ASSO márkájú zsinór garantálja a magas színvonalú horgászati élményt, és mindig biztosítja a legmegfelelőbb zsinórt minden horgászati körülményhez. Próbáld ki az ASSO SENTINEL FCARB.BEVONATTAL 0,310 150M zsinórt most, és élvezd a horgászat minden pillanatát!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák