DVD AZ ENERGOTEAM CSAPATÁVAL AZ EBRON

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

    Jelenleg nem elérhető

Cikkszám: EF-74999-472

Gyártó: ENERGO TEAM

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 990 Ft490 Ft [-51%]
Szeretnél értesítést kapni, amikor termék újra rendelhetővé válik?
Add meg e-mail címedet és értesítünk!

 

 

Termékismertető

Cikkszám: 74999-472
Egy igazi vadvízen, tette próbára magát, Dr Kovács Adrián, Lukácsi Béla és Tóth László. A film első harmadában a süllőpergetés néhány érdekességébe tekinthetünk be, a második harmadában az Ebro híres nyurgapontyai kerülnek terítékre, míg a harmadikban mi más lehetne a célhal, mint a harcsa! Kuttyogatás, féderezés, plasztik csalis horgászat, gyönyörű halak élvezetes fárasztások! Mit lehet még mondani a filmről? Talán annyit, hogy jó szórakozást hozzá.

Az ENERGO TEAM neve már régóta ismert és elismert a horgászok körében, akik tudják, hogy ez a márka csak minőségi és megbízható termékeket kínál. Az ENERGO TEAM újabb remek terméke a 'DVD AZ ENERGOTEAM CSAPATÁVAL AZ EBRON', amely egy valódi kincs minden horgász számára.

Ez a DVD az ENERGO TEAM horgászcsapata által készített és bemutatott élményeket és tapasztalatokat tartalmazza az Ebron tengeri horgászterületről. A csapat tagjai, akik maguk is nagyon tapasztalt horgászok, bemutatják az Ebron tengeri horgászterületet, amely Európa egyik legjobb tengeri horgászhelye.

A DVD-n szereplő horgászok megosztják tapasztalataikat, tippeket és trükköket adnak a horgászoknak, hogy hogyan érhetik el a legjobb eredményeket az Ebron. A DVD-n látható felvételek lenyűgözőek és inspirálóak, és garantáltan segítenek a horgászoknak abban, hogy jobban megértsék az Ebron tengeri horgászterületet és hatékonyabbak legyenek a halak fogásában.

A DVD mérete 190x135 mm, így könnyen elfér bármilyen táskában vagy hátizsákban. Ez a DVD nem csak értékes információkat tartalmaz, hanem kellemes időtöltést is nyújt a horgászoknak, akik élvezhetik a lenyűgöző tájat és a horgászok tapasztalatait.

Ez a DVD az ENERGO TEAM minőségi és megbízható terméke. Az ENERGO TEAM mindig azon dolgozik, hogy a legjobb termékeket kínálja a horgászok számára, és ezzel a DVD-vel is igazolja ezt. Az ENERGO TEAM márka neve garancia a minőségre és a megbízhatóságra.

Összefoglalva, az 'DVD AZ ENERGOTEAM CSAPATÁVAL AZ EBRON' egy értékes és inspiráló termék minden horgász számára. A DVD információkat és tippeket tartalmaz az Ebron tengeri horgászterületről, és kellemes időtöltést kínál a horgászok számára. Az ENERGO TEAM márka neve garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Ha tengeri horgászatra készülsz, akkor ez a DVD mindenképpen megéri az árát!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák