Kereszttartó

Kereszttartó nélkül sokkal nehezebben kivitelezhetők azok a horgászatok, amikor úgymond ki kell ülni a halat. Az ilyen típusú horgászatokhoz készülve ugyanis rendkívül fontos, hogy kapásra várva a botok biztos pozícióban legyenek.

Ezen az oldalon könnyedén megtalálható a kereszttartó testhezálló modellje. Hogy hatékonyabb legyen a keresés, bal felül célszerű márkanév alapján szűkíteni, ár vagy népszerűség alapján pedig sorba rendezni a termékek listáját.

Emellett pedig mindenképp érdemes kattintani a szimpatikusnak tűnő termékek adatlapjára, hiszen ott további érdekességek érhetők el róla.

 


 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb legyen megtalálni a legjobb kereszttartó változatot

Fontos, hogy az oldalon megtalálható valamennyi kereszttartó változat ismert és megbízható gyártó minőségi terméke. Tehát bármelyikre esik is a választásod, jó eséllyel nem fog majd csalódás érni használat közben.

Persze akad néhány olyan tényező, amelyekkel célzott és hatékony lehet a keresés. Mindenképp javasoljuk tehát, hogy használd bátran az oldal bal szélén elérhető szűrés funkcióit. Így pikk-pakk megtalálhatod a céljaidhoz passzoló terméket.

 

Figyelj, mert nálunk nemcsak a kereszttartó beszerzését oldhatod meg könnyedén

Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a kereszttartó beszerzése mellett más fronton is erősítésre vagy pótlásra szorul a horgászfelszerelésed. Úgyhogy ehhez mérten úgy alakítottuk ki a webáruházunk kínálatát, hogy gond nélkül menjen akár a komplett beszerzés.

Nem kell mást tenned, egyszerűen csak kattints a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból egyszerűen csak válaszd ki annak a kategóriának a nevét, ami épp aktuális a számodra. Így rengeteg időt és energiát tudsz megspórolni a kereséssel.

 

Sikerült megtalálni a keresett kereszttartó változatot? Itt a segédlet a rendeléshez

Első körben csak add hozzá a kosárhoz azt a változatot, amit meg szeretnél rendelni az oldalon. Ha mondjuk egy füst alatt a feeder bottartó fej vagy egyéb eszköz beszerzését is meg szeretnéd oldani, akkor azokat a termékeket is add hozzá a kosárhoz.

Következő lépésként jobb felül válaszd a kosár ikont és menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon. Ha megvagy mindennel és elküldted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül akár már nálad is lehetnek a frissen beszerzett termékek.

 

Bővebben

JAXON BUZZ BAR 50cm
 • -5%
 • JAXON BUZZ BAR 50cm

  4 380 Ft 4 161 Ft
  K1 BUZZER 2 ROD 20CM
 • -5%
 • K1 BUZZER 2 ROD 20CM

  11 990 Ft 11 391 Ft
  K-KARP XTR POWER BAR
 • -5%
 • K-KARP XTR POWER BAR

  6 270 Ft 5 957 Ft

  Kategóriák