Szerelékes láda

Egy megfelelő kapacitással bíró praktikus szerelékes láda óriási segítséget jelenthet abban, hogy a vízparton is a rend legyen a lelke mindennek. A szerelékes láda ugyanis a horgászat mellett a szállítást is hatékonyabbá teszi.

Úgyhogy nagyon is érthető, ha épp a hozzád leginkább passzoló ládák között keresed a lehető legjobb választást. Ezen az oldalon erre minden esélyed meg is lehet, akár kisebb vagy nagyobb szerelékes ládáról is legyen szó, horgászmódszertől függetlenül.

Kattints bátran a termékek bármelyikének az adatlapjára, ha többet is szeretnél tudni az elrendezésről, tároló kapacitásról, méretről vagy bármilyen más tulajdonságról.

 


 

Amit mindenképp érdemes lehet számításba venni szerelékes láda keresésekor

Szerelékes ládát keresve a méret, a praktikum és a terhelhetőség optimális arányának a megtalálása lehet a legfontosabb cél. A három tényező közös metszetében lehet ugyanis az a láda, amelyik a leginkább passzol a céljaidhoz.

Érdemes tehát alaposan megnézned, hogy a szóba jöhető szerelékes ládák akár a méret, az elrendezés, illetve a mélység szempontjából mekkora kapacitást is jelenthetnek. Célszerű ezzel együtt arra is figyelmet fordítani, hogy a választott szerelékes láda ne foglaljon el indokolatlanul sok helyet szállításnál, ezzel együtt pedig legyen könnyű a mozgatása.

 

Adunk néhány további hasznos tippet a szerelékes láda kereséséhez

Az oldalon történő gyors és hatékony keresés egyik lehetséges módja az, hogyha használod a bal felső sarokban rendelkezésre álló szűrési és sorba rendezési feltételeket. Így akár az ár, népszerűség vagy gyártó alapján is szűkíthető a találati lista.

Másrészt kereshetsz úgy is, hogy első körben a termékek fület választod a lap tetején, majd a lenyíló menüsorból a horgász doboz és szerelékes láda opcióra kattintasz. Ezután pedig tetszőlegesen meg tudod nyitni a számodra leginkább szimpatikusnak tűnő termékek adatlapját.

 

Webáruházunkban akár tartalommal is megtölthető a beszerzett szerelékes láda

Vagyis a láda beszerzésével együtt könnyen begyűjthetsz minden olyan horgászfelszerelést, kiegészítőt és aprócikket, amire csak szükség lehet a következő horgászataid alkalmával. Ehhez szintén a „termékek” menüpontot érdemes választanod a lap tetején.

A beszerezni kívánt termékeket először add hozzá a kosárhoz, majd a jobb felső sarokban a kosár ikonra kattints. Miután lépésről lépésre végig mentén a megrendelő űrlapon és megerősítetted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül már nálad is lehet a frissen beszerzett horgászeszközök mindegyikét.

 

Bővebben

JAXON BOX 302 39/21/18cm
 • -5%
 • JAXON BOX 302 39/21/18cm

  11 240 Ft 10 678 Ft
  PANARO 501 SUPERBOX KÉK
 • -15%
 • PANARO 501 SUPERBOX KÉK

  34 200 Ft 29 241 Ft

  Kategóriák