Nyári ruházat

Az igazán meleg hónapokban horgászathoz készülődve a megfelelő nyári ruházat kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Nemcsak a horgász kedvét, de közvetve még a horgászat sikerét is nagyban befolyásolva.

Legyen szó akár szikrázó napsütéses, tikkasztóan forró vagy záporos körülményekről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz ideálisnak számító nyári ruházat összeállításához. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt ruhadarabok és kiegészítők bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk időjárási viszonyoktól függetlenül is összeállíthatod a nyári ruházat minden elemét

Akkor is, ha várhatóan füllesztően szélsőséges körülményekhez van szükséged akár lezserebb nyári ruházat, papucs vagy egyéb lábbeli beszerzésére, kiegészítve azt sapkával vagy napszemüveggel is. De ha zokni, esőruha, póló vagy egyéb nyári összeállítás kell, a webáruházunk széles kínálatával az sem lesz gond.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben összeválogatni a horgászathoz kapcsolódó nyári ruházat minden szóba jöhető darabját.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból a ruházat, majd pedig a nyári ruházat fület választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással érheted el többek között a pólók, papucsok, rövidnadrágok, vagy bármilyen más kiegészítők találati listáját.

 

Ha sikerült megtalálnod a nyári ruházat szimpatikus elemeit, így tudod őket megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt nyári ruházati termékek mindegyikét, és add hozzá őket a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett nyári ruházat minden egyes darabja.

 

Bővebben

SBS SOFTHSHELL M NADRÁG
 • -5%
 • SBS SOFTHSHELL M NADRÁG

  17 990 Ft 17 091 Ft
  SBS M Nadrág

  SBS M Nadrág

  10 990 Ft
  SBS L Nadrág

  SBS L Nadrág

  10 990 Ft

  Kategóriák