Pergető bot

Megfelelő pergető bot nélkül elképzelhetetlen, hogy a pergető horgászmódszerrel eredményes legyen a horgászat. Ha pedig a horgászbot beszerzése a cél, akkor a dobást és fárasztást egyaránt segítő, megbízható és strapabíró pálcákra érdemes fókuszálni.

Ezen az oldalon könnyedén megtalálhatod a céljaidhoz passzoló horgászbotot. A körülményekhez leginkább passzoló horgászat hatékony kivitelezését elősegítő pergető botok, többféle hosszúságban, dobósúllyal, ismert és elismert gyártók nevével fémjelezve.

Kattints nyugodtan a leginkább szimpatikusnak a horgászbotok adatlapjára. Bal felül könnyedén szűkítheted a keresést, az adatlapra kattintva pedig még többet is megtudhatsz a kiszemelt horgászbotról.

 


 

Kis segítség a pergető bot minél hatékonyabb kereséséhez

Hosszúság, dobósúly, karakter, szállítási hossz, tagok száma. Főként ezek a szempontok merülhetnek fel, amikor a lehető legjobb pergető bot kiválasztása a cél. Nem árt persze az sem, ha megbízható és elismert márkák termékei között tudsz választani.

Jó hír, hogy itt az oldalon nemcsak népszerű gyártók pergető bot kollekciója érhető el. Ezen felül többféle szempont mentén formálhatod kedvedre a szóba jöhető termékek találati listáját. Csak kattints a lap bal szélén a szűrőkre, és máris gyorsabb lehet maga a keresés.

 

Tudtad, hogy a pergető botok mellett nálunk más eszközöket is beszerezhetsz?

Könnyen elképzelhető, hogy a horgászfelszerelésed összeállítása, pótlása vagy bővítése nem feltétlenül csak a pergető bot beszerzését teszi indokolttá. Bármilyen egyéb eszközökre és kiegészítőkre van is épp szükséged, itt az oldalon könnyedén megtalálhatod őket.

Nem kell mást tenned, minthogy a lap tetején a kategóriák menüpontot választod. Ezután máris le fog nyílni a különféle termék kategóriák menüsora. Csak kattints a számodra releváns kategóriák nevére, utána pedig böngéssz kedvedre és kattints a szimpatikusnak tűnő termékek adatlapjára.

 

Megtaláltad a legjobb pergető bot verziót? Akkor mutatjuk a rendelés menetét

Először is add hozzá a kosárhoz azt a pergető bot modellt, amelyiket meg szeretnéd rendelni. Hogyha egy füst alatt az pergető orsó vagy más termék beszerzését is szeretnéd, akkor minden kiválasztott terméket ugyanúgy adj hozzá a kosárhoz.

Amikor kész vagy, jobb felül a kosár ikont választva tudsz továbbmenni a megrendelő űrlapra. Add meg figyelmesen az adataid, majd a fizetési és átvételi mód beállítása után küldd el a rendelésed. Legfeljebb néhány napon belül akár nálad is lehetnek a megrendelt termékek.

 

Bővebben

ORRA 702L 3-14G Spinning
 • -5%
 • ORRA 702L 3-14G Spinning

  21 600 Ft 20 520 Ft
  ORRA 702ML 5-21G Spinning
 • -5%
 • ORRA 702ML 5-21G Spinning

  22 310 Ft 21 195 Ft
  ORRA 802H 15-60G Spinning
 • -5%
 • ORRA 802H 15-60G Spinning

  25 190 Ft 23 931 Ft
  ORRA 802MH 10-40G Spinning
 • -5%
 • ORRA 802MH 10-40G Spinning

  24 830 Ft 23 589 Ft
  ORRA 802ML 5-21G Spinning
 • -5%
 • ORRA 802ML 5-21G Spinning

  23 400 Ft 22 230 Ft

  Kategóriák