Folyóvízi úszó

A folyóvízi horgászathoz ajánlott úszó típus, mely megjelenésében igen eltér a hagyományos úszóktól. Lapos kialakításának köszönhetően használatával folyamatos, lassú csalivezetés érhető el.

Böngéssz nyugodtan a webáruház kínálatában, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattints bátran az adatlapjára a csatolt leírás átolvasásához.

 


 

A folyóvízi úszó választásnál leginkább szóba jöhető szempontok és tényezők

Méret, anyag, kialakítás, kivitel, nettó tömeg és persze súlyozás. Mindenekelőtt ezeket kell egyszerre figyelembe venni akkor, amikor az általad választott horgászmódszerhez igazítva készülsz éppenséggel folyóvízi úszót választani.

Persze felkészült horgászként az sem egy rossz ötlet, ha többféle opciót is beszerzel. Szélcsendben, finomabb kapásoknál ugyanis a kisebb, érzékenyebb úszók működhetnek inkább. De ha akad egy-egy testesebb darab is a horgászfelszerelés között, akkor a körülményektől függően könnyen alkalmazkodhatsz és válthatsz az eredményesség érdekében.

 

Leginkább így érdemes megoldanod a folyóvízi úszó keresést az oldalon

Célravezető lehet használnod a bal oldalon beépített szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Ezzel ugyanis akár a gyártó, az ár, vagy mondjuk a népszerűség alapján is testre szabhatod azoknak az úszóknak a listáját, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

A másik lehetséges mód pedig úgy néz ki, hogy a lap tetején a „kategóriák” menüpontra kattintasz, majd pedig a lenyíló menüben az úszókat, végül a folyóvízi úszókat választod. Innentől kezdve pedig bátran kattinthatsz azoknak a modelleknek az adatlapjára, amelyeknek a beszerzése szóba jöhet.

 

Ha sikerült választanod, mutatjuk a folyóvízi úszó rendelés lehetséges forgatókönyvét

Először is nem árt tudnod, hogy a folyóvízi úszók mellett más horgászeszközöket is könnyedén beszerezhetsz az oldalon. Ehhez válaszd legfelül a „kategóriák” menüpontot, utána pedig kattints a számodra releváns opciókra.

A megvásárolni kívánt termékeket add hozzá a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Maximum pár napon belül akár már használhatod is az újonnan beszerzett úszók mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák