Bojlis szett

Egy bojlis szett választása kiváló megoldás akkor, ha gyorsan, egyszerűen és biztosan szeretnéd megoldani a bojlis horgászfelszerelés összeállítását. Az előre összeállított szettek tartalmaznak minden olyan eszközt, amire szükség lehet a vízparton.

Ezen az oldalon fókuszáltan a bojlis szett beszerzéséhez többféle opció áll rendelkezésre. Méghozzá ismert gyártók minőségi termékeivel. Bal felül szűkíthető a találati lista, emellett sorba is rendezhetők a bojlis szettek ár vagy népszerűség alapján.

Kattints bátran a kiszemelt termékek bármelyikének az adatlapjára, és tudj meg róla minden szükséges információt még a rendelés előtt.

 


 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb legyen megtalálni a legjobb bojlis szettet 

Fontos, hogy az oldalon megtalálható valamennyi bojlis szett változat ismert és megbízható gyártó minőségi terméke. Tehát bármelyikre esik is a választásod, jó eséllyel nem fog majd csalódás érni használat közben.

Persze akad néhány olyan tényező, amelyekkel célzott és hatékony lehet a keresés. Mindenképp javasoljuk tehát, hogy használd bátran az oldal bal szélén elérhető szűrés funkcióit. Így pikk-pakk megtalálhatod a céljaidhoz passzoló terméket.

 

Figyelj, mert nálunk nemcsak a bojlis szett beszerzését oldhatod meg könnyedén

Könnyen elképzelhető ugyanis, hogy a bojlis szett beszerzése mellett más fronton is erősítésre vagy pótlásra szorul a horgászfelszerelésed. Úgyhogy ehhez mérten úgy alakítottuk ki a webáruházunk kínálatát, hogy gond nélkül menjen akár a komplett beszerzés.

Nem kell mást tenned, egyszerűen csak kattints a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból egyszerűen csak válaszd ki annak a kategóriának a nevét, ami épp aktuális a számodra. Így rengeteg időt és energiát tudsz megspórolni a kereséssel.

 

Sikerült megtalálni a keresett bojlis szettet? Itt a segédlet a rendeléshez

Első körben csak add hozzá a kosárhoz azt a bojlis szettet, amit meg szeretnél rendelni az oldalon. Ha mondjuk egy füst alatt a bojli csali és etető bojli beszerzését is meg szeretnéd oldani, akkor azokat a termékeket is add hozzá a kosárhoz.

Következő lépésként jobb felül válaszd a kosár ikont és menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon. Ha megvagy mindennel és elküldted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül akár már nálad is lehetnek a frissen beszerzett termékek. 

Bővebben

JRC Defender Combo
 • -5%
 • JRC Defender Combo

  49 770 Ft 47 282 Ft
  JRC 2 részes Bojlis szett
 • -5%
 • JRC 2 részes Bojlis szett

  88 060 Ft 83 657 Ft
  Konger Pontyozó szett
 • -15%
 • Konger Pontyozó szett

  45 400 Ft 38 590 Ft

  Kategóriák