Egyéb úszó

Az úszó használatával történő horgászmódszerek kétségtelenül a leglátványosabbak. Pláne, ha tényleg a körülményekhez leginkább passzoló úszót sikerül kiválasztani és használni.

Ami lehet feltolós, felfektetős, búvár vagy bármilyen egyéb úszó. Ezen az oldalon igyekszünk is ehhez megadni mindennemű segítséget. Függetlenül attól, hogy milyen horgászvízen készülsz éppenséggel horgászni és melyek a szóba jöhető célhalak, itt jó eséllyel meglesz a leginkább kézenfekvő egyéb úszó.

Böngéssz nyugodtan a webáruház kínálatában, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattints bátran az adatlapjára a csatolt leírás átolvasásához.

 


 

Az egyéb úszó választásnál leginkább szóba jöhető szempontok és tényezők

Méret, anyag, kialakítás, kivitel, nettó tömeg és persze súlyozás. Mindenekelőtt ezeket kell egyszerre figyelembe venni akkor, amikor az általad választott horgászmódszerhez igazítva készülsz éppenséggel úszót választani, ami az egyéb úszók közé sorolható leginkább.

Persze felkészült horgászként az sem egy rossz ötlet, ha többféle opciót is beszerzel. Szélcsendben, finomabb kapásoknál ugyanis a kisebb, érzékenyebb úszók működhetnek inkább. De ha akad egy-egy testesebb darab is a horgászfelszerelés között, akkor a körülményektől függően könnyen alkalmazkodhatsz és válthatsz az eredményesség érdekében.

 

Leginkább így érdemes megoldanod az egyéb úszók keresését az oldalon

Célravezető lehet használnod a bal oldalon beépített szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Ezzel ugyanis akár a gyártó, az ár, vagy mondjuk a népszerűség alapján is testre szabhatod azoknak az egyéb úszó variációknak a listáját, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

A másik lehetséges mód pedig úgy néz ki, hogy a lap tetején a „kategóriák” menüpontra kattintasz, a lenyíló menüben az úszókat, és az egyéb úszó fület választod. Ezután csak kattints rá a neked tetsző termékek bármelyikének az adatlapjára.

 

Ha sikerült választanod, mutatjuk az egyéb úszó rendelés lehetséges forgatókönyvét

Először is nem árt tudnod, hogy az pontyozó, rablóhalas vagy egyéb úszók mellett más horgászeszközöket is könnyedén beszerezhetsz az oldalon. Ehhez válaszd legfelül a „kategóriák” menüpontot, utána pedig kattints a számodra releváns opciókra.

A megvásárolni kívánt termékeket add hozzá a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Maximum pár napon belül akár már használhatod is az újonnan beszerzett úszók mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák