Thermo ruha

Hűvösebb vagy hidegebb időben horgászathoz készülődve a megfelelő thermo ruha kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Nemcsak a horgász kedvét, de közvetve még a horgászat sikerét is nagyban befolyásolva.

Legyen szó akár hűvös, zord, fagyos, esős vagy szeles körülményekről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz ideálisnak számító thermo ruha szett összeállításához. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt ruhadarabok és kiegészítők bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk időjárási viszonyoktól függetlenül is megtalálhatod a megfelelő thermo ruha választást

Akkor is, ha várhatóan zordabb körülményekhez van szükséged a thermo ruha, bakancs vagy gumicsizma beszerzésére, kiegészítve azt sapkával vagy kesztyű beszerzésével is. De ha zokni, esőruha, meleg pulóver és kabát féle összeállítás kell, a webáruházunk széles kínálatával az sem lesz gond.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben összeválogatni a horgászathoz kapcsolódó ruházat minden szóba jöhető darabját.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból a ruházat, majd a thermo ruha fület választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással érheted el többek között a thermo pulóver, nadrág és kabát, vagy bármilyen más kiegészítők találati listáját.

 

Ha sikerült megtalálnod a szimpatikus thermo ruha szettet, így tudod megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt thermo ruhadarabok mindegyikét, és add hozzá őket a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett ruházat minden egyes darabja.

 

Bővebben

Kategóriák