Folyékony aroma, DIP, spray

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlik a horgászat eredményessége szempontjából a folyékony aroma, DIP, vagy a spray használatán. 

Ha nehezen megy a választás egy-egy termék esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb a folyékony aroma, DIP, vagy spray keresés

Folyékony aroma, DIP, illetve sprayváltozatok folyóvizekre, tavakra, hideg vagy meleg évszakokhoz, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani a választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már a folyékony aroma, DIP, vagy spray beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott termékeket

A rendelni kívánt etetőanyagok és csalogató anyagok mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Banán aroma 50ml
 • -5%
 • Banán aroma 50ml

  1 014 Ft 963 Ft
  Winter Carp Liquid
 • -5%
 • Winter Carp Liquid

  1 387 Ft 1 318 Ft

  Kategóriák