Etető bojli

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlik a pontyra vagy amurra történő horgászat eredményessége szempontjából az etetőanyag választáson. Pedig jobban belegondolva nem nehéz belátni, hogy testesebb halakra horgászva egyértelműen ez jelentheti a kulcsot.

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az az etető bojli, amivel a közelbe csábíthatók a halak akár nagyobb mennyiségben is. Onnantól kezdve pedig már csak a felkínált csalin múlik, hogy akár életed hala is horogra akadjon.

Ha nehezen megy a választás egy-egy termék esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb az etető bojli keresés

Minden szóba jöhető színben és méretben, illeszkedve a pontyok és amurok ízléséhez, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani az etető bojli választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már az etető bojli beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott etető bojlit

A rendelni kívánt etető és horog bojlik, pelletek és egyéb csalik mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák