Pontyozó horog

A pontyozó horog mérete, formája és erőssége döntő szerepet játszhat akár a csali felkínálásában, a kapás elérésében, no meg persze a fárasztás sikerében is. 

Ezen az oldalon kifogni kívánt halaktól, víztípustól és választott horgászmódszertől függetlenül is könnyű lesz megtalálni az ideális pontyozó horgokat. Mindegyik megbízható gyártóktól, kifogástalan minőségben áll rendelkezésre.

Ha pedig kattintasz is a kiszemelt horgok adatlapjára, akkor többet is megtudhatsz róluk még a rendelés előtt.

 


 

Milyen pontyozó horog változatokat találhatsz meg az oldalon keresve?

Mondhatni minden olyan variáció rendelkezésre áll az oldalon, ami csak felmerülhet pontyozó horog keresésekor. Akár kisebb testű bajuszosokra vagy kapitális példányokra szeretnél horgászni, itt meglehetnek az ehhez passzoló horgok.

Szakállal vagy szakáll nélkül, változatos méretben és formával, többféle ismert és elismert gyártó nevével fémjelezve. Úgyhogy nem kell majd hiányt szenvedned, ha kedveled a bőséges választék adta szabadságot.

Tényleg azt lehet tehát mondani, hogy a választott horgászmódszertől teljesen függetlenül meglehetnek a kívánt darabok.

 

Hogyan lehet a pontyozó horog keresés a lehető leggyorsabb és maximálisan hatékony?

Két ötletünk is van ahhoz, hogy minél gyorsabban találj rá a tökéletes darabokra. Egyrészt itt az oldalon is tudsz szűkíteni a keresésen. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrő és sorba rendezés lehetőségeivel, amelyeknek köszönhetően ár, népszerűség vagy gyártó alapján is célzott lehet a keresés.

A másik opció pedig az, ha legfelül a „termékek” fülre kattintva a lenyíló menüsorból a horog, forgó, utána pedig a pontyozó horog lehetőséget választva ráböksz arra a termékre, amelyiknek a keresése most fontos neked. Aztán már tetszés szerint tudsz válogatni a szóba jöhető darabok között.

 

Nálunk a horgok mellett az egyéb horgászeszközöket is könnyedén beszerezheted

Mégpedig borzasztó egyszerűen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején rányomsz a „termékek” fülre. Innentől kezdve már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória megnevezését.

Ha a horgok mellett tetszik egy-egy akciós vagy új termék, csak add hozzá azt a kosárhoz. Amikor minden megvan, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelés folyamatán. Ezután néhány napon belül már nálad is lehetnek a beszerzett új darabok.

 

Bővebben

LS-2260B/014  25/cs
  • -10%
  • LS-2260B/014 25/cs

    1 590 Ft 1 431 Ft

    Kategóriák