Wobbler

Pergető horgászathoz készülve akár a wobbler választás jelentheti az egyik legfontosabb kérdést. Egy igazán fogós, a kifogni kívánt ragadozókat kapásra ingerlő darab gyakorlatilag felbecsülhetetlen értékkel bírhat.

Már csak amiatt is érdemes végig nézni az oldalon elérhető változatok kínálatát, mivel a pergető horgászat sikerét sokszor a gondosan vezetett és ügyesen kelletett wobbler variációk cseréje és változtatása hozza meg.

Az adott termékhez illeszkedő dobósúly tartományról, fogható halakról, javasolt pergető felszerelésről és horgászvíz típusokról többet is olvashatsz, ha kattintasz az oldalon elérhető wobblerek adatlapjára.

 


 

Ahogyan a leginkább érdemes műcsalit keresni a webáruházunkban

Legfelül a „termékek” menüpontot választva, a műcsalik opcióra, majd a wobbler névre bökve. A kategórián belül már szabad a vásár. Vagyis nyugodtan szemezgethetsz és válogathatsz ahhoz mérten, hogy a horgászat várható körülményei mit igényelnek.

Amint sikerült választani, az adott kategórián belül is tovább szűkíthető a keresés. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrés és sorba rendezés lehetőségeivel. Mindössze egyetlen kattintás, és gyártó, népszerűség vagy ár alapján is célzott lehet a wobbler keresés.

 

Természetesen a wobbler variációk mellett a pergetés egyéb eszközei is elérhetők nálunk

Mindegy, hogy pergető horgászbotra, orsóra, zsinórra, vagy pedig aprócikkre van-e aktuálisan szükség. Sőt, akár egy komplett pergető felszerelés összeállítására is adottak a lehetőségek. Mutatjuk, hogy találhatók meg könnyen és egyszerűen a keresett termék kategóriák.

Legfelül csak kattints a „termékek” fülre. Ezután nincs más tennivaló, mint a lefelé nyíló menüsorból kiválasztani azokat a horgászeszközöket, amelyeknek a beszerzése leginkább szóba jöhet. Tehát perceken belül megtalálhatsz minden keresett terméket, rengeteg időt megspórolva így.

 

Ha megvannak a beszerezni kívánt műcsalik, mutatjuk a rendelés célravezető módját

Első körben add hozzá a virtuális kosárhoz az összes olyan műcsali változatot, amit csak meg szeretnél rendelni. Hogyha minden keresett wobbler, villantó, gumihal, twister vagy műlégy begyűjtve, akkor az oldal jobb felső sarkában nyomj rá a kosár ikonra.

Ezután nincs is más dolgod, mint lépésről lépésre végig menni a megrendelés folyamatán. Ha kitöltötted az űrlapot, választottál fizetési és átvételi módot, már csak meg kell erősítened magát a rendelést. Ezután legfeljebb pár nap, és akár be is vetheted az újonnan beszerzett termékeket.

 

Bővebben

Kategóriák