Sapka, kesztyű, maszk

Horgászathoz készülődve nem ritkán a megfelelő sapka, kesztyű vagy maszk kiválasztása is kellhet, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Ez pedig nemcsak a horgász kedvét, de közvetve még a horgászat sikerét is nagyban befolyásolja.

Legyen szó akár téli, nyári, napsütéses, esős vagy szeles körülményekről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz ideálisnak számító sapka, kesztyű vagy maszk beszerzéséhez. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt sapka, kesztyű vagy maszk variációk bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk időjárási viszonyoktól függetlenül meglehet az ideális sapka, kesztyű vagy maszk

Akkor is, ha várhatóan zordabb körülményekhez van szükséged akár sapkára, kesztyűre és maszkra. Egytől egyig kényelmes viseletet biztosító, minőségi és tartós darabokról van szó, amelyek éveken át kiszolgálhatnak. De ha zokni, esőruha, póló, téli vagy nyári ruha kell, a webáruházunk széles kínálatával az sem lesz gond.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben megtalálni a horgászathoz kapcsolódó sapka, kesztyű és maszk variációkat.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból először a ruházat fület, majd pedig a sapka, kesztyű, maszk opciót választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással eléred bármelyik termék adatlapját, hogy még a rendelés előtt jobban utána tudj nézni.

 

Ha megvan a szimpatikus sapka, kesztyű vagy maszk, így tudod megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt sapka, kesztyű vagy maszk modellt, és add hozzá a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett sapka, kesztyű és maszk.

 

Bővebben

White Mesh Cap
 • -5%
 • White Mesh Cap

  5 460 Ft 5 187 Ft
  Browning Classic Cap
 • -5%
 • Browning Classic Cap

  4 483 Ft 4 259 Ft
  FC Nyári sapka
 • -5%
 • FC Nyári sapka

  1 690 Ft 1 606 Ft
  JAXON TEAM SAPKA
 • -5%
 • JAXON TEAM SAPKA

  3 900 Ft 3 705 Ft
  BASEBAL SAPKA
 • -28%
 • BASEBAL SAPKA

  820 Ft 590 Ft
  Kucsma Delphin BOYAR-
 • -10%
 • Kucsma Delphin BOYAR-

  6 426 Ft 5 783 Ft

  Kategóriák