Csúzli

Bár kategória szempontjából a kiegészítők közé tartoznak, a csúzli megléte rendkívül sokat számít a vízparton. Merthogy úszós horgászatnál nagy előny, ha precízen és ütemesen sikerül etetni akár keszegre, kárászra vagy pontyra.

Ennek szellemében nagy gondot fordítottunk a horgászattal kapcsolatos kiegészítők között a csúzli típusok elhelyezésére a webáruházunkban. A minél gyorsabb kereséshez kattints a leginkább releváns kategória nevére, vagy használd bal felül a szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit.

Az egyes kiegészítők adatlapjára kattintva pedig részletes ismertetőt olvashatsz el róluk, illetve a használatukról.

 


 

Segítünk, hogy a lehető leggyorsabban menjen a csúzli keresése

Kétféle módja is van annak, hogy a céljaidhoz leginkább passzoló csúzli minél hamarabb meglegyen. Csinálhatod például azt, hogy az oldal bal szélén elérhető szűrő funkciók segítségével szűkíted a találati listát. Így csak a számodra optimális darabokat fogod látni.

Alternatívaként pedig a lap tetején elérhető kategóriák menüpontra is klikkelhetsz. Utána pedig csak kattintsd végig a számodra releváns termék kategóriák nevét. Így másodpercek alatt nyílhat meg előtted a szóba jöhető termékek listája.

 

Tudtad, hogy nálunk nemcsak a csúzli beszerzésére van lehetőséged?

Horgász webáruházként figyeltünk rá, hogy akár egy komplett beszerző körutat meg tudj spórolni magadnak. Itt az oldalon belül tényleg mindenféle eszközt megtalálsz, amire csak szükséged lehet a következő peca ideje alatt.

A csúzli mellett ráadásul másodpercek alatt találhatsz rá a többi keresett termékre. Nem kell mást tenned, csak nyomj rá a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból pedig csak válaszd annak a kategóriának a nevét, aminek a beszerzése épp aktuális a számodra.

 

Megvan a keresett termékek mindegyike? Akkor mutatjuk a rendelés menetét

Első körben annyi lesz a teendő, hogy a megrendelni kívánt termékek mindegyikét hozzáadod a kosárhoz. Ez igaz valamennyi beszerezni kívánt kiegészítő, etetőanyag vagy magmix esetében. Figyelj arra is, hogy minden terméknél állítsd be a rendelni kívánt mennyiséget.

Amikor kész vagy, jobb felül nyom rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapot töltsd ki lépésről lépésre, aztán válassz fizetési és átvételi módot. Ha minden stimmel, csak küldd el a rendelést, mi pedig rövidesen el is kezdjük feldolgozni a rendelésed. Pár nap, és akár a vízparton is tesztelheted a frissen beszerzett termékeket.

 

Bővebben

Csúzli Delphin STEEL-
 • -10%
 • Csúzli Delphin STEEL-

  5 354 Ft 4 819 Ft
  DRENNAN CSÚZLIKOSÁR
 • -5%
 • DRENNAN CSÚZLIKOSÁR

  2 340 Ft 2 223 Ft
  SILSTAR MEREV CSÚZLI
 • -12%
 • SILSTAR MEREV CSÚZLI

  1 840 Ft 1 619 Ft
  Mikado Csúzli
 • -10%
 • Mikado Csúzli

  1 790 Ft 1 611 Ft
  Mikado Csúzli
 • -10%
 • Mikado Csúzli

  2 390 Ft 2 151 Ft

  Kategóriák