SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA

A feltűntetett képek a gyártótól kapott anyagok, a valósághoz képesti eltérés esetén elnézést kérünk, folyamatosan javítjuk.
Kérjük olvasd el a termék nevét és leírását.

  • Külső raktáron

Cikkszám: ES-JCP04088

Gyártó: SILSTAR

Szállítás: 1-5 munkanap

Eredeti ár: 320 Ft279 Ft [-13%]

Termékismertető

A csalidobó parittya nagy segítség ha partról akarunk method mixből, vagy más etető anyagból készített gombócokat nagy távolságra pontosan bejuttatni. Használata egyszerű, csak felköti a parittyát a főzsinórra, belehelyezi az etető gombócot és dobhat. A kosár pár méter után leválik a gombócról, míg az repül tovább, egészenl a meghorgászni kívánt területre. Ezzel a módszerre könnyedén juttathatjuk el etetőanyag gombócainkat akár 100 méteres feletti távolságra is. A parittya kis önsúlyának köszönhetően nagyobb mennyiségű etetőanyagot is bejuttathatunk vele. A főzsinórhoz forgóval csatlakozik, ezért azt nem sodorja meg.

A SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA a horgászatban nélkülözhetetlen eszköz. Ez a parittyás csalidobó parittya kiváló minőségű műanyagból készült, ami garantálja a hosszú élettartamot és a tartósságot.

A SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA mérete 12 x 9,5 x 2,5 cm, így könnyen elfér a horgász táskában vagy dobozban. A kis méret ellenére nagyon hatékonyan működik, és lehetővé teszi a pontos célzást és dobást.

Az egyik legnagyobb előnye ennek a terméknek az, hogy nagyon könnyen kezelhető. A parittya könnyen nyitható és zárható, ami megkönnyíti a csali kihelyezését. Az is nagyon fontos, hogy a SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA kiváló minőségű műanyagból készült, így nem reped, nem törik és nem deformálódik. Ez azt jelenti, hogy hosszú élettartama van, és sokáig használható.

A parittya felhasználható mindenféle horgászmódszerhez, beleértve a folyóvízi, tavi és tengeri horgászatot is. Az egyszerű használat és a nagy pontosság miatt a SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA ideális választás minden horgász számára.

A termék előnyei közé tartozik az is, hogy könnyen tiszthatható. Csak egyszerűen öblítse le vízzel és készen is van. Ez a termék rendkívül tartós és kopásálló, így sokáig használható. A parittya kis mérete miatt könnyen elfér a horgásztáskában vagy dobozban, így mindig kéznél lesz.

A SILSTAR MŰANYAG CSALIDOBÓ PARITTYA a horgászok számára elengedhetetlen eszköz. A pontos célzás és dobás mellett a tartósság és az egyszerű kezelhetőség teszi ezt a terméket igazán különlegessé. Ha a horgászatot szenvedélyesen űzöd, akkor nem szabad kihagynod ezt a remek terméket. Adj neki egy esélyt és garantálom, hogy nem fogsz csalódni!

Nem boldogulsz?

Hívj minket, szívesen segítünk!

+36 1 490 0202

Kategóriák