Gumicsizma, bakancs, cipő

Horgászathoz készülődve a megfelelő gumicsizma, bakancs vagy cipő kiválasztása elengedhetetlen ahhoz, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Ez pedig nemcsak a horgász kedvét, de közvetve még a horgászat sikerét is nagyban befolyásolja.

Legyen szó akár téli, nyári, napsütéses, esős vagy szeles körülményekről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz ideálisnak számító lábbelik beszerzéséhez. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt gumicsizma, bakancs vagy cipő változatok bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk időjárási viszonyoktól függetlenül is meglehet az ideális gumicsizma, bakancs vagy cipő

Akkor is, ha várhatóan zordabb körülményekhez van szükséged tartós, kényelmes és strapabíró gumicsizma, bakancs vagy cipő beszerzésére. Sokféle méretben, színben és kialakítással, hogy a várható körülményekhez és terepviszonyokhoz mérten tudj dönteni.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben megtalálni a horgászathoz passzoló lábbeli szóba jöhető darabját.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból a ruházat fület, utána pedig a gumicsizma, bakancs, cipő opciót választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással érheted el többek között a téli és nyári ruházathoz leginkább illeszkedő gumicsizma, bakancs vagy cipő variációkat.

Sőt, ugyanezen az úton haladva akár a zokni, esőruha, illetve a téli és nyári ruházat egyéb fontos darabjai is megtalálhatók.

 

Ha megvan a neked tetsző gumicsizma, bakancs vagy cipő, így tudod megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt gumicsizma, bakancs vagy cipő modellt, és add hozzá a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett gumicsizma, bakancs vagy cipő.

 

Bővebben

Delphin GATOR cipő 45-
 • -15%
 • Delphin GATOR cipő 45-

  19 696 Ft 16 840 Ft
  Delphin GATOR cipő 42-
 • -10%
 • Delphin GATOR cipő 42-

  19 696 Ft 17 726 Ft

  Kategóriák