Etető pellet

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlhat a horgászat eredményessége szempontjából az etetőanyag választáson. Pedig jobban belegondolva nem nehéz belátni, hogy pontyra, keszegre, kárászra, amurra és más békéshalakra horgászva akár ez is jelentheti a kulcsot.

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az az etető pellet, amivel a közelbe csábíthatók a halak akár nagyobb mennyiségben is. Legyen tehát szó feeder vagy bojlis pecáról közeli vagy nagyobb távra, itt biztosan meglehet az etetéshez szükséges alapanyag.

Ha nehezen megy a választás egy-egy termék esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb az etető pellet keresés

A legapróbb szemű változatok mellett a nagyobbak is, változatos színekben és ízekkel, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani az etető pellet választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már az etető pellet beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott etető pelletet 

A rendelni kívánt etető és horog pelletek, illetve az egyéb termékek mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Tok Pellet

Tok Pellet

2 489 Ft

Kategóriák