Esőruha

Horgászathoz készülődve az esőruha rendelkezésre állása sokszor elengedhetetlen ahhoz, hogy kapásra várva akár hosszú órákon át megmaradjon a szükséges komfortérzet. Különösen akkor, ha órákon át esőben kell kivitelezni a pecát.

Legyen szó akár nyári zápor, szemerkélő, szitáló vagy szakadó eső elleni védekezésről, ezen az oldalon mindent megtalálhatsz a horgászathoz biztosnak számító esőruha beszerzéséhez. Mi pedig igyekszünk mindennemű segítséget megadni ahhoz, hogy maga a keresés is könnyen menjen.

Kattints nyugodtan a kiszemelt ruhadarabok és kiegészítők bármelyikének az adatlapjára, hogy a hozzájuk csatolt ismertetőt végig olvasva jó döntést hozhass a beszerzésnél.

 


 

Nálunk időjárási viszonyoktól függetlenül is beszerezheted a védelmet jelentő esőruhát

Akkor is, ha várhatóan zordabb körülményekre kell készülnöd, masszív esőzéssel. Ha ilyenkor kéznél van egy vízhatlan és tartós esőköpeny vagy komplex esőruha, akkor a téli vagy nyári ruházat nem fog beázni, tehát nyugodtan koncentrálhatsz az eredményes horgászatra.

Úgy is fogalmazhatunk tehát, hogy velünk könnyedén felöltözhetsz úgy, amit a rád váró horgászat körülményei alapvetően megkívánnak. Máris kitérünk arra is, hogyan tudod a lehető legkönnyebben beszerezni azt az esőruhát, amit magadnál tudva a több napon át tartó frontokat is átvészelheted.

 

Segítünk, hogy minél egyszerűbb dolgod legyen az oldalon belüli kereséssel

Egyrészt csinálhatod azt, hogy a bal oldalon elérhető szűrés, illetve sorba rendezés funkcióit használva szűkíted és személyre szabod a találati listát. Így másodpercek alatt lehet célzott a ruházat keresése akár gyártó, ár vagy népszerűség alapján.

Másrészt az is működhet, ha a lap tetején kattintasz a „kategóriák” fülre, majd a lenyíló menüsorból a ruházat, majd pedig az esőruha fület választod. Innentől már tényleg szabad a pálya, hiszen egyetlen kattintással érheted el többek között a különféle méretben és kialakítással rendelkezésre álló esőköpeny és esőruha változatok adatlapját.

 

Ha sikerült megtalálnod a tökéletes esőruha változatot, így tudod megrendelni

Először is válaszd ki a megrendelni kívánt esőruha modellt vagy modelleket, és add hozzá őket a virtuális kosárhoz. Ugyanazt meg tudod tenni minden más horgászfelszerelés kapcsán is. Ezeket legfelül a „kategóriák” opciókat választva találhatod meg.

Amikor minden terméket sikerült kiválasztani, a jobb felső sarokban kattints a kosár ikonra. Itt már csak lépésről lépésre végig kell menni a megrendelő űrlapon, kiválasztva a fizetési és átvételi módot. Ha sikeresen megvolt a rendelés, legfeljebb pár nap múlva akár már a vízparton is viselhető a frissen beszerzett esőruha, ha erre van épp szükség.

Bővebben

Kategóriák