Csalizó pellet

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlhat a horgászat eredményessége szempontjából a csalizó pellet használatán. Pedig jobban belegondolva nem nehéz belátni, hogy pontyra, keszegre, kárászra, amurra és más békéshalakra horgászva akár ez is jelentheti a kulcsot.

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az a csalizó pellet, amivel a horgászvíztől, időjárástól és körülményektől függetlenül is kapásra ingerelhetők a halak. Meglepő, mennyire fogós csalikról van szó egyébként.

Ha nehezen megy a választás egy-egy termék esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb a csalizó pellet keresés

Keményebb vagy lágyabb csalizó pelletek, kisebb vagy nagyobb méretekben, változatos színekben és aromákkal, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani a csalizó pellet választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már a csalizó pellet beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott csalizó pelletet

A rendelni kívánt csalizó vagy egyéb pelletek és más csalik mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák