Rablóhalas úszó

A rablóhalas úszó a csuka, süllő vagy harcsa horgászatok kétségtelenül elengedhetetlen eszköze. 

Böngéssz nyugodtan a webáruház kínálatában, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattints bátran az adatlapjára a csatolt leírás átolvasásához.

 


 

A rablóhalas úszó választásnál leginkább szóba jöhető szempontok és tényezők

Méret, anyag, kialakítás, kivitel, nettó tömeg és persze súlyozás. Mindenekelőtt ezeket kell egyszerre figyelembe venni akkor, amikor az általad választott halakhoz és horgászvízhez igazítva készülsz éppenséggel rablóhalas úszót választani.

Persze felkészült horgászként az sem egy rossz ötlet, ha többféle opciót is beszerzel. Szélcsendben, finomabb kapásoknál ugyanis a kisebb, érzékenyebb úszók működhetnek inkább. De ha akad egy-egy testesebb darab is a horgászfelszerelés között, akkor a körülményektől függően könnyen alkalmazkodhatsz és válthatsz az eredményesség érdekében.

 

Leginkább így érdemes megoldanod a rablóhalas úszó keresést az oldalon

Célravezető lehet használnod a bal oldalon beépített szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Ezzel ugyanis akár a gyártó, az ár, vagy mondjuk a népszerűség alapján is testre szabhatod azoknak az úszóknak a listáját, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

A másik lehetséges mód pedig úgy néz ki, hogy a lap tetején a „kategóriák” menüpontra kattintasz, a lenyíló menüben az úszókat, majd a rablóhalas úszókat választod. Utána pedig tetszés szerint válogathatsz és kattinthatsz az egyes termékek adatlapjára.

 

Ha sikerült választanod, mutatjuk a rablóhalas úszó rendelés lehetséges forgatókönyvét

Először is nem árt tudnod, hogy a rablóhalas úszók mellett más horgászeszközöket is könnyedén beszerezhetsz az oldalon. Ehhez válaszd legfelül a „kategóriák” menüpontot, utána pedig kattints a számodra releváns opciókra.

A megvásárolni kívánt termékeket add hozzá a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Maximum pár napon belül akár már használhatod is az újonnan beszerzett rablóhalas úszók mindegyikét.

 

Bővebben

ÚSZÓ HARCSÁZÓ 100G
 • -12%
 • ÚSZÓ HARCSÁZÓ 100G

  1 390 Ft 1 223 Ft
  CS Stupek Nagy

  CS Stupek Nagy

  1 640 Ft
  ÚSZÓ IBITE ZANDER 8G
 • -12%
 • ÚSZÓ IBITE ZANDER 8G

  2 390 Ft 2 103 Ft
  ÚSZÓ HARCSÁZÓ 75G
 • -21%
 • ÚSZÓ HARCSÁZÓ 75G

  1 290 Ft 1 022 Ft
  ÚSZÓ IBITE ZANDER 6G
 • -12%
 • ÚSZÓ IBITE ZANDER 6G

  2 390 Ft 2 103 Ft
  ÚSZÓ HARCSÁZÓ 130G
 • -12%
 • ÚSZÓ HARCSÁZÓ 130G

  1 490 Ft 1 311 Ft

  Kategóriák