Úszó

Az úszó használatával történő horgászmódszerek kétségtelenül a leglátványosabb és sok esetben a leginkább eredményes módszerek közé tartoznak.

Ezen az oldalon igyekszünk is ehhez megadni mindennemű segítséget. Függetlenül attól, hogy milyen horgászvízen készülsz éppenséggel horgászni és melyek a szóba jöhető célhalak, itt jó eséllyel meglesz a leginkább kézenfekvő úszó. Böngéssz nyugodtan a webáruház kínálatában, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattints bátran az adatlapjára a csatolt leírás átolvasásához.

 


 

Az úszó választásnál leginkább szóba jöhető szempontok és tényezők

Méret, anyag, kialakítás, kivitel, nettó tömeg és persze súlyozás. Mindenekelőtt ezeket kell egyszerre figyelembe venni akkor, amikor az általad választott horgászmódszerhez igazítva készülsz éppenséggel úszót választani.

Persze felkészült horgászként az sem egy rossz ötlet, ha többféle opciót is beszerzel. Szélcsendben, finomabb kapásoknál ugyanis a kisebb, érzékenyebb úszók működhetnek inkább. De ha akad egy-egy testesebb darab is a horgászfelszerelés között, akkor a körülményektől függően könnyen alkalmazkodhatsz és válthatsz az eredményesség érdekében.

Leginkább így érdemes megoldanod az úszó keresést az oldalon

Célravezető lehet használnod a bal oldalon beépített szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Ezzel ugyanis akár a gyártó, az ár, vagy mondjuk a népszerűség alapján is testre szabhatod azoknak az úszóknak a listáját, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

A másik lehetséges mód pedig úgy néz ki, hogy a lap tetején a „kategóriák” menüpontra kattintasz, majd pedig a lenyíló menüben az úszókat választod. Ezután tetszőlegesen eldöntheted, hogy többek között a match, a pontyozó, a rablóhalas, vagy pedig a folyóvízi úszók listáját szeretnéd-e alaposan megnézni.

Ha sikerült választanod, mutatjuk az úszó rendelés lehetséges forgatókönyvét

Először is nem árt tudnod, hogy az úszók mellett más horgászeszközöket is könnyedén beszerezhetsz az oldalon. Ehhez válaszd legfelül a „kategóriák” menüpontot, utána pedig kattints a számodra releváns opciókra.

A megvásárolni kívánt termékeket add hozzá a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Maximum pár napon belül akár már használhatod is az újonnan beszerzett úszók mindegyikét.

 

Bővebben

JAXON LED FLOAT 3g
 • -5%
 • JAXON LED FLOAT 3g

  2 960 Ft 2 812 Ft
  JAXON LED FLOAT 5g+2g
 • -5%
 • JAXON LED FLOAT 5g+2g

  3 050 Ft 2 898 Ft

  Kategóriák