Egyéb doboz

Egy megfelelő kapacitással bíró praktikus doboz óriási segítséget jelenthet abban, hogy a vízparton is a rend legyen a lelke mindennek. A megfelelő mérettel rendelkező egyéb doboz ráadásul a horgászat mellett a szállítást is hatékonyabbá teszi.

Úgyhogy nagyon is érthető, ha épp a hozzád leginkább passzoló dobozok között keresed a lehető legjobb választást. Ezen az oldalon erre minden esélyed meg is lehet, akár kisebb vagy nagyobb egyéb dobozról is legyen szó, horgászmódszertől függetlenül.

Kattints bátran a termékek bármelyikének az adatlapjára, ha többet is szeretnél tudni az elrendezésről, tároló kapacitásról, méretről vagy bármilyen más tulajdonságról.

 


 

Amit mindenképp érdemes lehet számításba venni doboz keresésekor

Csalis, műcsalis vagy egyéb dobozt keresve a méret, a praktikum és a terhelhetőség optimális arányának a megtalálása lehet a legfontosabb cél. A három tényező közös metszetében lehet ugyanis az a doboz, amelyik a leginkább passzol a céljaidhoz.

Érdemes tehát alaposan megnézned, hogy a szóba jöhető dobozok akár a méret, az elrendezés, illetve a mélység szempontjából mekkora kapacitást is jelenthetnek. Célszerű ezzel együtt arra is figyelmet fordítani, hogy a választott egyéb doboz ne foglaljon el indokolatlanul sok helyet szállításnál, ezzel együtt pedig legyen könnyű a mozgatása.

 

Adunk néhány további hasznos tippet az egyéb doboz kereséshez

Az oldalon történő gyors és hatékony keresés egyik lehetséges módja az, hogyha használod a bal felső sarokban rendelkezésre álló szűrési és sorba rendezési feltételeket. Így akár az ár, népszerűség vagy gyártó alapján is szűkíthető a találati lista.

Másrészt kereshetsz úgy is, hogy első körben a termékek fület választod a lap tetején, majd a lenyíló menüsorból a horgász doboz és az egyéb doboz opcióra kattintasz. Ezután pedig tetszőlegesen meg tudod nyitni a számodra leginkább szimpatikusnak tűnő termékek adatlapját.

 

Webáruházunkban akár tartalommal is megtölthető a beszerzett doboz

Vagyis az egyéb doboz beszerzésével együtt könnyen begyűjthetsz mindenféle szereléket, kiegészítőt és egyéb eszközt, amire csak szükség lehet a következő horgászataid alkalmával. Ehhez szintén a „termékek” menüpontot érdemes választanod a lap tetején.

A beszerezni kívánt termékeket először add hozzá a kosárhoz, majd a jobb felső sarokban a kosár ikonra kattints. Miután lépésről lépésre végig mentén a megrendelő űrlapon és megerősítetted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül már nálad is lehet a frissen beszerzett horgászeszközök mindegyikét.

 

Bővebben

VS-4060 185*145*123mm
 • -10%
 • VS-4060 185*145*123mm

  3 990 Ft 3 591 Ft
  VS-315DD 97*64*30
 • -10%
 • VS-315DD 97*64*30

  2 890 Ft 2 601 Ft
  VS-320 127*104*34mm
 • -0%
 • VS-320 127*104*34mm

  2 590 Ft 2 590 Ft

  Kategóriák