Pergető táska

Férjen el benne lehetőleg minél több műcsali és kiegészítő, legyen praktikus a kialakítása és bírja a strapát hosszabb távon is. Pergető táska keresésnél ezek egytől egyig kiemelten fontos szempontok. Ennek mentén alakítottuk ki a választékunkat mi is.

Ha pedig többet szeretnél tudni a kiszemelt pergető táska méretéről, anyagáról és tulajdonságairól, kattints bátran az adatlapjukra.

 


 

Amire érdemes lehet figyelni szempontként pergető táska után keresve

Mindenekelőtt sokat számíthat, hogy a kiszemelt pergető táska melyik gyártó termékének számít. Elvégre az ismert és megbízható márkák nem szoktak csalódást okozni. Nem lényegtelen persze a méret kérdése is.

Érdemes előre felmérni a várható szükségleteket, aztán pedig ehhez mérten dönteni a szóba jöhető táskák között. Praktikus tényezőnek számíthat továbbá az is, hogy a szimpatikusnak tűnő pergető táskának milyen a kialakítása. Vagyis mennyire könnyítheti akár a tárolást, akár a szállítást.

 

Fontos, hogy nálunk a horgászfelszerelés egyéb tagjait és kiegészítőit is beszerezheted

Elvégre a pergető táska beszerzése akkor az igazi, ha abba a későbbiekben tartalom is kerül majd. Nálunk természetesen ehhez is adottak a lehetőségek, a felmerülő szükségletektől és a beszerezni kívánt termékektől majdhogynem függetlenül.

Nem kell mást tenni, mint  a lap tetején a kategóriák menüpontot választva lenyitni a különféle termékek listáit. Innentől kezdve pedig tetszés szerint lehet tovább haladni a keresett termék kategória irányába. Plusz segítség, hogy az egyes termékek adatlapján csatolt ismertető segít a választásban.

 

Mutatjuk a kiszemelt pergető táska megrendelésének javasolt menetét

Megvan a kiszemelt táska fogós műcsali változatokkal együtt? Sikerült vele együtt kiválasztani az egyéb rendelni kívánt termékeket is? Akkor első körben add őket hozzá, természetesen a beszerezni kívánt mennyiség beállítása után.

Hogyha ezzel megvagy, jobb felül válaszd a kosár ikont. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válassz fizetési és átvételi módot. Amikor minden stimmel, egyszerűen csak add le a rendelésed.

Innentől kezdve maximum néhány napot kell csak várnod, és már kéznél is lehet a frissen beszerzett termékek mindegyike. Vagyis bátran be lehet őket vetni a vízparton is.

 

Bővebben

BERKLEY URBN Hip Bag
 • -5%
 • BERKLEY URBN Hip Bag

  19 140 Ft 18 183 Ft
  BERKLEY URBN Sling Pack
 • -5%
 • BERKLEY URBN Sling Pack

  11 490 Ft 10 916 Ft
  BERKLEY System Bag
 • -5%
 • BERKLEY System Bag

  22 970 Ft 21 822 Ft
  ABU GARCIA Mobile Lure Bag
 • -5%
 • ABU GARCIA Mobile Lure Bag

  21 060 Ft 20 007 Ft
  Medium Lure Bag

  Medium Lure Bag

  22 970 Ft

  Kategóriák