Végólom, kavics

A végólom vagy kavics tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes horgászatokat is hozhat a konyhára. Függetlenül attól, hogy mekkora halakra pályázol milyen víztípuson.

A végólom vagy kavics annál is inkább fontos része a horgászfelszerelésnek, mivel egy-egy szakadás vagy szerelés után ezeket rendre cserélni vagy pótolni kell. Úgyhogy végólómból és kavicsból szinte soha nem lehet elég.

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló végólom vagy kavics opciókra.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a végólom vagy kavics keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú végólom vagy kavics verzió választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért bányatavi bojlizásnál más lesz a kézenfekvő, mint mondjuk egy folyóvízi feeder horgászatnál.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a végólom vagy kavics, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a végólom vagy kavics választását is.

Í

gy találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő végólom vagy kavics változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom, utána pedig a végólom, kavics fület választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy a pontos méret és forma alapján melyik termékeket lehet indokolt beszerezni.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló végólmokat vagy kavicsokat.

 

Ha megvannak a legjobb végólom vagy kavics opciók, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak, kavicsok és ólmok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt végólom vagy kavics változatok mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák