Apró ólom

Ha úszós horgászatra készülsz, az apró ólom fontos része a horgászfelszerelésnek, mivel egy-egy szakadás vagy szerelés után ezeket rendre cserélni vagy pótolni kell. Úgyhogy ólomból szinte soha nem lehet elég.

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló apró ólmokra.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani az apró ólom keresést?

Mindenekelőtt a horgászat várható körülményei határozzák meg, hogy mekkora és milyen formájú apró ólom választása lehet a kézenfekvő. Sok múlhat azon is, hogy folyó- vagy állóvízen horgászol szeles, vagy nyugodt viszonyok között.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb az apró ólom, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy kicsit erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát az apró ólom választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő apró ólom változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom, utána pedig az apró ólom fület választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy méret, súly és praktikus szempontjából mi lehet az optimális választás.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló ólom változatokat.

 

Ha megvannak a legjobb apró ólmok, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az apró ólom változatok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt ólom csomagok mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák