Egyéb etetőkosár

Az etetőkosár tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes horgászatokat is hozhat a konyhára. Kísérletezz bátran egyedi kialakítású etetőkosarak használatával!


 

Mi alapján érdemes megoldani az egyéb etetőkosár keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú etetőkosár verzió választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért method feederezéshez teljesen más típusú kosár kell, mint mondjuk egy bojlis vagy hagyományos fenekezős pecához.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a választott egyéb etetőkosár, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát az egyéb etetőkosár választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő egyéb etetőkosár változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom és az egyéb etetőkosár fület választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy méret, kialakítás és funkcionalitás szempontjából melyik a leginkább kézenfekvő választás.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló etetőkosár modelleket.

 

Ha megvannak a legjobb egyéb etetőkosár opciók, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak mellett nálunk akciós horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt egyéb etetőkosár modellek mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák