Világítópatronos úszó

Világítópatronos úszó segítségével lehetünk igazán eredményesek az éjszakai horgászat használata során.

Böngéssz nyugodtan a webáruház kínálatában, ha pedig megtetszik egy-egy termék, kattints bátran az adatlapjára a csatolt leírás átolvasásához.

 


 

A világítópatronos úszó választásnál leginkább szóba jöhető szempontok és tényezők

Méret, anyag, kialakítás, kivitel, nettó tömeg és persze súlyozás. Mindenekelőtt ezeket kell egyszerre figyelembe venni akkor, amikor az általad választott horgászmódszerhez igazítva készülsz horgászbotot, orsót, vagy mondjuk világítópatronos úszót választani.

Persze felkészült horgászként az sem egy rossz ötlet, ha többféle opciót is beszerzel. Szélcsendben, finomabb kapásoknál ugyanis a kisebb, érzékenyebb úszók működhetnek inkább. De ha akad egy-egy testesebb darab is a horgászfelszerelés között, akkor a körülményektől függően könnyen alkalmazkodhatsz és válthatsz az eredményesség érdekében.

 

Leginkább így érdemes megoldanod a világítópatronos úszó keresést az oldalon

Célravezető lehet használnod a bal oldalon beépített szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Ezzel ugyanis akár a gyártó, az ár, vagy mondjuk a népszerűség alapján is testre szabhatod azoknak a világítópatronos úszóknak a listáját, amelyeknek a beszerzése egyáltalán szóba jöhet.

A másik lehetséges mód pedig úgy néz ki, hogy a lap tetején a „kategóriák” menüpontra kattintasz, a lenyíló menüben az úszókat, majd a világítópatronos úszókat választod. Ezután tetszés szerint kattinthatsz bármelyik termék adatlapjára.

 

Ha sikerült választanod, mutatjuk a világítópatronos úszó rendelés lehetséges forgatókönyvét

Először is nem árt tudnod, hogy a világítópatronos úszók mellett más horgászeszközöket is könnyedén beszerezhetsz az oldalon. Ehhez válaszd legfelül a „kategóriák” menüpontot, utána pedig kattints a számodra releváns opciókra.

A megvásárolni kívánt termékeket add hozzá a kosárhoz, majd jobb felül válaszd a kosár ikont. Lépésről lépésre menj végig a megrendelés folyamatán, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. Maximum pár napon belül akár már használhatod is az újonnan beszerzett úszók mindegyikét.

Bővebben

JAXON LED FLOAT 3g
 • -5%
 • JAXON LED FLOAT 3g

  2 960 Ft 2 812 Ft
  JAXON LED FLOAT 5g+2g
 • -5%
 • JAXON LED FLOAT 5g+2g

  3 050 Ft 2 898 Ft

  Kategóriák