Feeder etetőkosár

A feeder etetőkosár tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes etetést és végsó soron sok-sok kapást biztosít.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a feeder etetőkosár keresést?

Mindenekelőtt a horgászat várható körülményei döntik el leginkább, hogy melyik típusú feeder etetőkosár verzió választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért method feederezéshez teljesen más típusú kosár vagy ólom kell, mint mondjuk egy hosszú előkés horgászathoz.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a feeder etetőkosár, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a feeder etetőkosár választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő feeder etetőkosár változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület, utána pedig a feeder etetőkosár opciót választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy folyóvízi, állóvízi, method vagy mondjuk bordás feeder etetőkosár választására van-e leginkább szükség.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló feeder etetőkosár.

 

Ha megvannak a legjobb feeder etetőkosár variációk, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak és ólmok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt etetőkosarak mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák