Pontymatrac, pontybölcső

Bár kategória szempontjából a kiegészítők közé tartoznak, a pontymatrac és pontybölcső megléte rendkívül sokat számít a vízparton. Merthogy a kifogott halakkal való kíméletes bánásmód fontos, hogy a visszaengedett hal épségben maradjon.

Ennek szellemében nagy gondot fordítottunk a horgászattal kapcsolatos kiegészítők között a pontymatrac és pontybölcső elhelyezésére a webáruházunkban. A minél gyorsabb kereséshez kattints a leginkább releváns kategória nevére, vagy használd bal felül a szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit.

Az egyes kiegészítők adatlapjára kattintva pedig részletes ismertetőt olvashatsz el róluk, illetve a használatukról.

 


 

Segítünk, hogy a lehető leggyorsabban menjen a pontymatrac és pontybölcső keresése

Kétféle módja is van annak, hogy a céljaidhoz leginkább passzoló pontymatrac és pontybölcső minél hamarabb meglegyen. Csinálhatod például azt, hogy az oldal bal szélén elérhető szűrő funkciók segítségével szűkíted a találati listát. Így csak a számodra optimális darabokat fogod látni.

Alternatívaként pedig a lap tetején elérhető kategóriák menüpontra is klikkelhetsz. Utána pedig csak kattintsd végig a számodra releváns termék kategóriák nevét. Így másodpercek alatt nyílhat meg előtted a szóba jöhető termékek listája.

 

Tudtad, hogy nálunk nemcsak a pontymatrac és pontybölcső beszerzésére van lehetőséged?

Horgász webáruházként figyeltünk rá, hogy akár egy komplett beszerző körutat meg tudj spórolni magadnak. Itt az oldalon belül tényleg mindenféle eszközt megtalálsz, amire csak szükséged lehet a következő peca ideje alatt.

A pontymatrac és pontybölcső mellett ráadásul másodpercek alatt találhatsz rá a többi keresett termékre. Nem kell mást tenned, csak nyomj rá a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból pedig csak válaszd annak a kategóriának a nevét, aminek a beszerzése épp aktuális a számodra.

 

Megvan a keresett termékek mindegyike? Akkor mutatjuk a rendelés menetét

Első körben annyi lesz a teendő, hogy a megrendelni kívánt termékek mindegyikét hozzáadod a kosárhoz. Ez igaz valamennyi beszerezni kívánt matrac, bölcső vagy halmérlegelő eszköz  esetében. Figyelj arra is, hogy minden terméknél állítsd be a rendelni kívánt mennyiséget.

Amikor kész vagy, jobb felül nyom rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapot töltsd ki lépésről lépésre, aztán válassz fizetési és átvételi módot. Ha minden stimmel, csak küldd el a rendelést, mi pedig rövidesen el is kezdjük feldolgozni a rendelésed. Pár nap, és akár a vízparton is tesztelheted a frissen beszerzett termékeket.

 

Bővebben

JAXON110x70cm PONTYMATRAC
 • -5%
 • JAXON110x70cm PONTYMATRAC

  22 770 Ft 21 632 Ft
  Jaxon pontybölcső szett
 • -25%
 • Jaxon pontybölcső szett

  41 910 Ft 31 433 Ft

  Kategóriák