Egyéb kiegészítő

Bár kategória szempontjából a kiegészítők közé tartoznak, az egyéb kiegészítő megléte rendkívül sokat számít a vízparton. Merthogy a horgászat érdekessége, hogy nem ritkán bizony apróságokon múlik a sikeres fogás.

Ennek szellemében nagy gondot fordítottunk a horgászattal kapcsolatos kiegészítők között az egyéb kiegészítők elhelyezésére a webáruházunkban. A minél gyorsabb kereséshez kattints a leginkább releváns kategória nevére, vagy használd bal felül a szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit.

Az egyes kiegészítők adatlapjára kattintva pedig részletes ismertetőt olvashatsz el róluk, illetve a használatukról.

 


 

Segítünk, hogy a lehető leggyorsabban menjen az egyéb kiegészítő keresés

Kétféle módja is van annak, hogy a céljaidhoz leginkább passzoló egyéb kiegészítő minél hamarabb meglegyen. Csinálhatod például azt, hogy az oldal bal szélén elérhető szűrő funkciók segítségével szűkíted a találati listát. Így csak a számodra optimális darabokat fogod látni.

Alternatívaként pedig a lap tetején elérhető kategóriák menüpontra is klikkelhetsz. Utána pedig csak kattintsd végig a számodra releváns termék kategóriák nevét. Így másodpercek alatt nyílhat meg előtted a szóba jöhető termékek listája.

 

Tudtad, hogy nálunk nemcsak az egyéb kiegészítők beszerzésére van lehetőséged?

Horgász webáruházként figyeltünk rá, hogy akár egy komplett beszerző körutat meg tudj spórolni magadnak. Itt az oldalon belül tényleg mindenféle eszközt megtalálsz, amire csak szükséged lehet a következő peca ideje alatt.

Az egyéb kiegészítő mellett ráadásul másodpercek alatt találhatsz rá a többi keresett termékre. Nem kell mást tenned, csak nyomj rá a lap tetején a kategóriák fülre. A lenyíló menüsorból pedig csak válaszd annak a kategóriának a nevét, aminek a beszerzése épp aktuális a számodra.

 

Megvan a keresett termékek mindegyike? Akkor mutatjuk a rendelés menetét

Első körben annyi lesz a teendő, hogy a megrendelni kívánt termékek mindegyikét hozzáadod a kosárhoz. Ez igaz valamennyi beszerezni kívánt kiegészítő vagy kész horgász szett esetében. Figyelj arra is, hogy minden terméknél állítsd be a rendelni kívánt mennyiséget.

Amikor kész vagy, jobb felül nyom rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapot töltsd ki lépésről lépésre, aztán válassz fizetési és átvételi módot. Ha minden stimmel, csak küldd el a rendelést, mi pedig rövidesen el is kezdjük feldolgozni a rendelésed. Pár nap, és akár a vízparton is tesztelheted a frissen beszerzett termékeket.

 

Bővebben

Browning Halszámláló
 • -0%
 • Browning Halszámláló

  3 400 Ft 3 400 Ft
  Sensas Horogkötő LUXURY
 • -15%
 • Sensas Horogkötő LUXURY

  22 490 Ft 19 117 Ft
  Karóra Delphin WISIA-
 • -11%
 • Karóra Delphin WISIA-

  9 426 Ft 8 389 Ft
  Sensas Keverőfej Jumbo
 • -15%
 • Sensas Keverőfej Jumbo

  23 490 Ft 19 967 Ft

  Kategóriák