Csalitüske

A csalitüske mérete, formája és erőssége döntő szerepet játszhat akár a csali felkínálásában, a kapás elérésében, no meg persze a halfogás sikerében is.

 


 

Milyen csalitüske változatokat találhatsz meg az oldalon keresve?

Nyilván ezen a téren azért nem túl széles a kívánalmak sora. Csalitüske után keresve mindenekelőtt az a fontos, hogy a horgászathoz és a felkínált csalikhoz passzoló méterben, könnyen használható és strapabíró kivitelben álljanak rendelkezésre a szóba jöhető opciók.

Az oldalon ehhez mérten csakis kizárólag ismert és elismert gyártók termékeivel találkozhatsz, méghozzá sokféle méretben. Tényleg azt lehet tehát mondani, hogy a választott horgászmódszertől teljesen függetlenül meglehetnek a kívánt darabok.

 

Hogyan lehet a csalitüske keresés a lehető leggyorsabb és maximálisan hatékony?

Két ötletünk is van ahhoz, hogy minél gyorsabban találj rá a tökéletes darabokra. Egyrészt itt az oldalon is tudsz szűkíteni a keresésen. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrő és sorba rendezés lehetőségeivel, amelyeknek köszönhetően ár, népszerűség vagy gyártó alapján is célzott lehet a keresés.

A másik opció pedig az, ha legfelül a „termékek” fülre kattintva a lenyíló menüsorból a horog, forgó, utána pedig a csalitüske lehetőséget választva ráböksz arra a termékre, amelyiknek a keresése most fontos neked. Aztán már tetszés szerint tudsz válogatni a szóba jöhető darabok között.

 

Nálunk a csalitüskék mellett az egyéb horgászeszközöket is könnyedén beszerezheted

Mégpedig borzasztó egyszerűen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején rányomsz a „termékek” fülre. Innentől kezdve már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória megnevezését.

Ha tetszik egy-egy horgászeszköz vagy termék, csak add hozzá azt a kosárhoz. Amikor minden megvan, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelés folyamatán. Ezután néhány napon belül már nálad is lehetnek a beszerzett új darabok.

 

Bővebben

Bait screw - M
  • -5%
  • Bait screw - M

    1 350 Ft 1 283 Ft

    Kategóriák