Ólomkészlet

Az ólomkészlet folyamatos utánpótlása elkerülhetetlen, mivel egy-egy szakadás vagy szerelés után rendre cserélni vagy pótolni kell őket. 

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló ólomkészletre.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani az ólomkészlet keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú ólomkészlet választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért folyóvízi horgászatokhoz teljesen más nagyságú és formájú ólmok kellhetnek, mint mondjuk egy nyugis állóvízi keszegezéshez.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb az ólom, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát az ólomkészlet választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő ólomkészlet változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület, utána pedig az ólomkészlet opciót választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy az ólmok mérete és formája alapján mit érdemes választani.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló ólomkészletet.

 

Ha megvan a keresett ólomkészlet, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy a különféle ólmok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt ólomkészletet, és már használhatod is a vízparton.

 

Bővebben

JAXON LEAD SHOT 100,0g
  • -5%
  • JAXON LEAD SHOT 100,0g

    1 430 Ft 1 359 Ft

    Kategóriák