Csúszó ólom

A csúszó ólom tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes horgászatokat is hozhat a konyhára. Függetlenül attól, hogy mekkora halakra szeretnél horgászni milyen vízen.

A csúszó ólom annál is inkább fontos része a horgászfelszerelésnek, mivel egy-egy szakadás vagy szerelés után ezeket rendre cserélni vagy pótolni kell. Úgyhogy csúszó ólomból szinte soha nem lehet elég.

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló csúszó ólom változatokra.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a csúszó ólom keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú csúszó ólom verzió választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért bojlizáshoz teljesen más típusú csúszó ólom kell, mint mondjuk egy normál úszós horgászathoz.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a csúszó ólom, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a csúszó ólom választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő csúszó ólom változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom, utána pedig a csúszó ólom fület választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy milyen méretben, illetve milyen kialakítással keresel épp ólmot.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló csúszó ólom verziókat.

 

Ha megvannak a legjobb csúszó ólom opciók, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy a csúszó ólom változatok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt termékek mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák