Rablóhalas horog

A rablóhalas horog mérete, formája és erőssége döntő szerepet játszhat akár a csali felkínálásában, a kapás elérésében, no meg persze a fárasztás sikerében is. 

Ezen az oldalon kifogni kívánt halaktól, víztípustól és választott horgászmódszertől függetlenül is könnyű lesz megtalálni a legjobb rablóhalas horog változatokat. Mindegyik megbízható gyártóktól, kifogástalan minőségben áll rendelkezésre.

Ha pedig kattintasz is a kiszemelt termékek adatlapjára, akkor többet is megtudhatsz róluk még a rendelés előtt.

 


 

Milyen rablóhalas horog változatokat találhatsz meg az oldalon keresve?

Természetesen csakis olyanokat, amelyek egyértelműen megfelelnek a modern kor követelményeinek. Tehát a formájuk, a méretük és a kidolgozásuk azt segíti elő, hogy a ragadozók kapásra ingerlése és fárasztása sikeres legyen.

Mindezt változatos méterben áll rendelkezésre. Úgyhogy tetszés szerint böngészheted a rablóhalas horog kínálatot ahhoz mérten, hogy éppenséggel a csukák, süllők vagy az egyéb rablóhalak lesznek-e a „célközönség”.

Tényleg azt lehet tehát mondani, hogy a választott horgászmódszertől teljesen függetlenül meglehetnek a kívánt darabok.

 

Hogyan lehet a rablóhalas horog keresés a lehető leggyorsabb és maximálisan hatékony?

Két ötletünk is van ahhoz, hogy minél gyorsabban találj rá a tökéletes darabokra. Egyrészt itt az oldalon is tudsz szűkíteni a keresésen. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrő és sorba rendezés lehetőségeivel, amelyeknek köszönhetően ár, népszerűség vagy gyártó alapján is célzott lehet a keresés.

A másik opció pedig az, ha legfelül a „termékek” fülre kattintva a lenyíló menüsorból a horog, forgó, utána pedig a rablóhalas horog lehetőséget választva ráböksz arra a termékre, amelyiknek a keresése most fontos neked. Aztán már tetszés szerint tudsz válogatni a szóba jöhető darabok között.

 

Nálunk a horgok mellett az egyéb horgászeszközöket is könnyedén beszerezheted

Mégpedig borzasztó egyszerűen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején rányomsz a „termékek” fülre. Innentől kezdve már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória megnevezését.

Ha tetszik egy-egy horog vagy mondjuk műcsali, csak add hozzá azt a kosárhoz. Amikor minden megvan, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelés folyamatán. Ezután néhány napon belül már nálad is lehetnek a beszerzett új darabok.

 

Bővebben

IMP 4# 10 db/csomag
 • -5%
 • IMP 4# 10 db/csomag

  1 360 Ft 1 292 Ft
  IMP 1# 9 db/csomag
 • -5%
 • IMP 1# 9 db/csomag

  1 360 Ft 1 292 Ft
  IMP 2# 10 db/csomag
 • -5%
 • IMP 2# 10 db/csomag

  1 360 Ft 1 292 Ft
  IMP 6# 10 db/csomag
 • -5%
 • IMP 6# 10 db/csomag

  1 360 Ft 1 292 Ft
  IMP 8# 10 db/csomag
 • -5%
 • IMP 8# 10 db/csomag

  1 360 Ft 1 292 Ft

  Kategóriák