Horgászasztal, csalizóasztal

Bojlis, feeder vagy fenekezős horgászatoknál a komfortérzet kiemelten fontos kapásra várva. Egy horgászasztal vagy csalizóasztal értéke felbecsülhetetlen, igazán praktikus eszköz, mely segítségével a felszerelésed kisebb darabjai mindig a kezed ügyében lesznek.

Hogy könnyebb legyen a keresés, bal felül szűrhető, vagy sorba rendezhető a találati lista. A kiszemelt termékek adatlapjára kattintva pedig másodpercek alatt utánajárhatsz, hogy a választott opció valóban megfelelhet-e az igényeidnek.

 


 

Segítünk, hogy minél könnyebb legyen a horgászasztal vagy csalizóasztal keresése

Természetesen az oldalon megtalálható valamennyi horgászasztal vagy csalizóasztal egytől egyig ismert és elismert gyártók terméke, kifogástalan minőséget, megbízhatóságot és tartós használatot biztosítva. Persze így is elképzelhető, hogy a bőség zavara lép fel keresésnél.

Úgyhogy mindenképp hasznos lehet, hogyha a lap bal szélén elérhető szűrés lehetőségeivel szűkíted a szóba jöhető horgászasztal vagy csalizóasztal változatok listáját. Így tényleg azok a termékek maradhatnak úgymond versenyben, amelyeknek a beszerzése egyértelműen passzolhat az elképzeléseidhez.

 

Fontos, hogy az asztal mellett nálunk az egyéb eszközök beszerzése is megoldható

Vagyis a horgászasztal vagy csalizóasztal beszerzésével egy füst alatt akár teljes egészében begyűjthetsz minden olyan felszerelést, eszközt és kiegészítőt, amire csak szükséged lehet a soron következő horgászatok alkalmával. A legjobb, hogy ezzel rengeteg értékes időt tudsz megspórolni.

Nem kell mást tenned, minthogy a lap tetején a kategóriák fülre kattintasz. Aztán pedig a lenyíló menüsorból csak válaszd annak a kategóriának a nevét, amelyiknek a beszerzése aktuális lehet a számodra.

 

Megvan a célokhoz leginkább passzoló asztal? Így juthatsz hozzá a legrövidebb időn belül

Amennyiben sikerült kiválasztani a célokhoz és elképzelésekhez maradéktalanul passzoló szék, ernyő, horgászasztal vagy csalizóasztal változatot, akkor elsőként add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanez lesz a feladat az összes többi rendelni kívánt termék esetén.

Következő lépésként jobb felül válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon. Ha választottál fizetési és átvételi módot, csak küldd el a rendelésed. Innentől kezdve legfeljebb pár nap, és kézhez is kaphatod a megrendelt termékek mindegyikét.

 

Bővebben

JAXON BOXES SET

JAXON BOXES SET

13 620 Ft

Kategóriák