Etetőanyag

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlik a horgászat eredményessége szempontjából az etetőanyag választáson. Pedig jobban belegondolva nem nehéz belátni, hogy pontyra, keszegre, kárászra, amurra és más békéshalakra horgászva egyértelműen ez jelenti a kulcsot.

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az az etetőanyag, amivel a közelbe csábíthatók a halak akár nagyobb mennyiségben is. Ezzel együtt a leginkább fogósnak számító csali verziók is beszerezhetők, kiváló minőségben, ismert márkák nevével fémjelezve.

Ha nehezen megy a választás egy-egy etetőanyag esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb az etetőanyag keresés

Kifejezetten pontyozáshoz, keszegezéshez, kárász vagy amur pecához, netán folyóvízi horgászathoz etetőanyagok, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani az etetőanyag választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már az etetőanyag beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges csalit, aromát és színezőt vagy egyéb eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott etetőanyagot

A rendelni kívánt eszközök és termékek mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Prémium Bomb

Prémium Bomb

3 151 Ft

Kategóriák