Method etetőkosár

A method etetőkosár tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes etetést, na meg persze sok-sok kapást hozhat a konyhára.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a method etetőkosár keresést?

Mindenekelőtt a horgászat várható körülményeihez érdemes igazítani a dolgot. Ha jól ismered a meghorgászni kívánt távolságot, a mederviszonyokat és a szóba jöhető halak méretét, ahhoz már viszonylag egyszerű lehet method etetőkosarat választani.

Azán az adott módszeren túl sokat számíthat a meghorgászni kívánt víz jellege, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a method etetőkosár, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a method etetőkosár választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő method etetőkosár változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület, majd a method etetőkosár lehetőséget választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy a konkrét forma, méret és súly alapján melyik kosarak passzolhatnak az igényeidhez.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló method etetőkosár változatokat.

 

Ha megvannak a keresett method etetőkosarak, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak és ólmok mellett nálunk másfajta feeder horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt method etetőkosarak mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

ICS XL STEMS

ICS XL STEMS

1 575 Ft

Kategóriák