Feeder előkötött horog

A feeder előkötött horog mérete, formája és erőssége döntő szerepet játszhat akár a csali felkínálásában, a kapás elérésében, no meg persze a fárasztás sikerében is. 

 


 

Milyen feeder előkötött horog változatokat találhatsz meg az oldalon keresve?

Kétségtelen, hogy a feeder horgászatnak is számos vállfaja, illetve célhala létezhet. Nem mindegy, hogy egy telepített tavon szeretnél-e pontyozni, vagy mondjuk folyóvízen horgászol úszóval keszegekre, márnára vagy mondjuk busára.

Ehhez mérten a feeder előkötött horog választékot is igyekeztünk sokszínűre alakítani. Az oldalon ismert és elismert gyártók termékeit találod meg, többféle méretben, formában és zsinórvastagsággal. Monofil vagy fonott zsinórral, akár csalitüskével vagy gumikarikával ellátva.

Tényleg azt lehet tehát mondani, hogy a választott horgászmódszertől teljesen függetlenül meglehetnek a kívánt darabok.

 

Hogyan lehet a feeder előkötött horog keresés a lehető leggyorsabb és maximálisan hatékony?

Két ötletünk is van ahhoz, hogy minél gyorsabban találj rá a tökéletes darabokra. Egyrészt itt az oldalon is tudsz szűkíteni a keresésen. Méghozzá a bal oldalon rendelkezésre álló szűrő és sorba rendezés lehetőségeivel, amelyeknek köszönhetően ár, népszerűség vagy gyártó alapján is célzott lehet a keresés.

A másik opció pedig az, ha legfelül a „termékek” fülre kattintva a lenyíló menüsorból a horog, forgó, utána pedig a feeder előkötött horog lehetőséget választva ráböksz arra a termékre, amelyiknek a keresése most fontos neked. Aztán már tetszés szerint tudsz válogatni a szóba jöhető darabok között.

 

Nálunk a horgok mellett az egyéb horgászeszközöket is könnyedén beszerezheted

Mégpedig borzasztó egyszerűen. Mindössze annyit kell tenned, hogy a lap tetején rányomsz a „termékek” fülre. Innentől kezdve már csak ki kell választani az aktuálisan keresett kategória megnevezését.

Ha tetszik egy-egy horgászeszköz vagy akciós termék, csak add hozzá azt a kosárhoz. Amikor minden megvan, a jobb felső sarokban válaszd a kosár ikont, és menj végig lépésről lépésre a megrendelés folyamatán. Ezután néhány napon belül már nálad is lehetnek a beszerzett új darabok.

 

Bővebben

Kategóriák