Ólom paszta

Az etetőkosár és ólom tudatos megválasztása és az ólom paszta alkalmazása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes horgászatokat is hozhat a konyhára. Függetlenül attól, hogy békéshalra, vagy pedig ragadozóra pályázol.

Az ólom paszta annál is inkább fontos része lehet a horgászfelszerelésnek, mivel egy-egy szakadás vagy szerelés után ezeket rendre pótolni kell. Úgyhogy kosárból és ólomból, illetve pasztából szinte soha nem lehet elég.

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló ólom paszta változatokra.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani az ólom paszta keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú ólom paszta választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért folyóvízen erős sodrásban nehezebb paszta kellhet, mint például egy csendesebb tavon.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb az ólom paszta, annál messzebbre dobhatsz vele, illetve tartható fenéken a zsinór. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát az ólom paszta választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő ólom paszta változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület és az ólom paszta opciót választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy konkrét kivitel és nehézség szempontjából mi jelenthet ideális választást.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló ólom paszta verziót vagy verziókat.

 

Ha megvan a keresett ólom paszta, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az ólom paszta mellett nálunk akár akciós horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt termékek mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák