Versenyláda

Egy megfelelő kapacitással bíró praktikus versenyláda óriási segítséget jelenthet abban, hogy a vízparton is a rend legyen a lelke mindennek. A megfelelő mérettel bíró versenyláda ráadásul a horgászat mellett a szállítást is hatékonyabbá teszi.

Úgyhogy nagyon is érthető, ha épp a hozzád leginkább passzoló ládák között keresed a lehető legjobb választást. Ezen az oldalon erre minden esélyed meg is lehet, akár kisebb vagy nagyobb versenyládáról is legyen szó, horgászmódszertől függetlenül.

Kattints bátran a termékek bármelyikének az adatlapjára, ha többet is szeretnél tudni az elrendezésről, tároló kapacitásról, méretről vagy bármilyen más tulajdonságról.

 


 

Amit mindenképp érdemes lehet számításba venni versenyláda keresésekor

Versenyládát keresve a méret, a praktikum és a terhelhetőség optimális arányának a megtalálása lehet a legfontosabb cél. A három tényező közös metszetében lehet ugyanis az a láda, amelyik a leginkább passzol a céljaidhoz.

Érdemes tehát alaposan megnézned, hogy a szóba jöhető versenyládák akár a méret, az elrendezés, illetve a mélység szempontjából mekkora kapacitást is jelenthetnek. Érdemes ezzel együtt arra is figyelmet fordítani, hogy a választott láda ne foglaljon el indokolatlanul sok helyet szállításnál, ezzel együtt pedig legyen könnyű a mozgatása.

 

Adunk néhány további hasznos tippet a horgász doboz kereséshez

Az oldalon történő gyors és hatékony keresés egyik lehetséges módja az, hogyha használod a bal felső sarokban rendelkezésre álló szűrési és sorba rendezési feltételeket. Így akár az ár, népszerűség vagy gyártó alapján is szűkíthető a találati lista.

Másrészt kereshetsz úgy is, hogy első körben a termékek fület választod a lap tetején, majd a lenyíló menüsorból a horgász doboz, majd a versenyláda opcióra kattintasz. Ezután pedig tetszőlegesen meg tudod nyitni a számodra leginkább szimpatikusnak tűnő termékek adatlapját.

 

Webáruházunkban akár tartalommal is megtölthető a beszerzett versenyláda

Vagyis a versenyláda beszerzésével együtt könnyen begyűjthetsz minden olyan horgászeszközt, kiegészítőt és aprócikket, amire csak szükség lehet a következő horgászataid alkalmával. Ehhez szintén a „termékek” menüpontot érdemes választanod a lap tetején.

A beszerezni kívánt termékeket először add hozzá a kosárhoz, majd a jobb felső sarokban a kosár ikonra kattints. Miután lépésről lépésre végig mentén a megrendelő űrlapon és megerősítetted a rendelésed, legfeljebb pár napon belül már nálad is lehet a frissen beszerzett horgászeszközök mindegyikét.

 

Bővebben

Browning Xi-Box 36 Compact
 • -10%
 • Browning Xi-Box 36 Compact

  293 027 Ft 263 724 Ft
  Browning Xi-Box 30 SL-Base
 • -10%
 • Browning Xi-Box 30 SL-Base

  180 315 Ft 162 284 Ft
  Ülőke Match 314

  Ülőke Match 314

  157 900 Ft
  Ülőke Match 244

  Ülőke Match 244

  122 490 Ft
  Ülőke 84

  Ülőke 84

  78 990 Ft

  Kategóriák