Rablóhalas ólom

A rablóhalas ólom tudatos megválasztása nemcsak hajszálpontos dobásokat, hanem a pontosságnak köszönhetően eredményes horgászatokat is hozhat a konyhára.  Egy-egy szakadás vagy szerelés után ezeket rendre cserélni vagy pótolni kell. Úgyhogy rablóhalas ólomból szinte soha nem lehet elég.

Keress bátran az oldal kínálatában, persze a biztonság kedvéért mi is adunk néhány tippet, hogy minél biztosabban találhass rá a horgászatoknál leginkább hasznosuló rablóhalas ólmokra.

 


 

Mi alapján érdemes megoldani a rablóhalas ólom keresést?

Mindenekelőtt a választott horgászmódszer dönti el leginkább, hogy melyik típusú rablóhalas ólom választása lehet kézenfekvő. Az egyszerű példa kedvéért tirolifa segítségével történő süllőzéshez másfajta ólom kell, mint mondjuk egy úszós harcsázáshoz.

Azán az adott módszeren belül is sokat számíthat a meghorgászni kívánt távolság, illetve a szerelék érzékenysége. Minél nehezebb a rablóhalas ólom, annál messzebbre dobhatsz vele. Ehhez viszont kell egy erőteljesebb felszerelés.

A kulcs tehát abban rejlik, hogy a horgászfelszerelés minden egyes eleme összhangban legyen egymással, beleértve tehát a rablóhalas ólom választást is.

 

Így találhatsz rá leggyorsabban a megfelelő rablóhalas ólom változatokra

Az egyik lehetséges mód a lap tetején a „termékek” gombra kattintani, majd az etetőkosár, ólom fület és a rablóhalas ólom opciót választani. Ezután máris könnyen eldönthető, hogy a konkrét típus vagy a méret alapján melyik termékekre lehet igazán szükség.

A másik lehetőség maradva az oldalon használni a bal szélen elérhető szűrés, illetve sorba rendezés lehetőségeit. Így pikk-pakk szűkíthető lehet a találati lista, mondjuk gyártó, népszerűség vagy ár alapján.

Ennek köszönhetően sokkal rövidebb idő alatt, és persze kényelmesen találhatod meg a céljaidhoz leginkább passzoló rablóhalas ólmokat.

 

Ha megvannak a legjobb rablóhalas ólmok, mutatunk még néhány praktikus tippet

Egyrész fontos lehet tudnod, hogy az etetőkosarak és ólmok mellett nálunk másfajta horgászeszközöket is könnyen beszerezhetsz. Ehhez egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” gombot, aztán pedig kattints a szóba jöhető kategóriák bármelyikére.

A rendelni kívánt termékeket csak add hozzá a kosárhoz, aztán a jobb felső sarokban nyomj rá a kosár ikonra. A megrendelő űrlapon lépésről lépésre végig tudsz menni, ezután pedig csak meg kell erősítened a dolgot.

Ha minden kész, legfeljebb pár nap múlva kézhez is kapod a megrendelt rablóhalas ólmok mindegyikét, és már használhatod is őket a vízparton.

 

Bővebben

Kategóriák