PopUp

Sokan hajlamosak alábecsülni, mennyire sok múlik a horgászat eredményessége szempontjából a csali, nem ritkán a PopUp választáson. Pedig jobban belegondolva nem nehéz belátni, hogy pontyra és amurra horgászva egyértelműen ez jelenti a kulcsot.

Ezen az oldalon könnyen megtalálható az a PopUp változat, amivel a közelbe csábíthatók a halak akár nagyobb mennyiségben is. A leginkább fogósnak számító csali verziók sorakoznak tehát az oldalon, amelyek enyhén meglebegtetve a horgot ingerlik kapásra a halakat. 

Ha nehezen megy a választás egy-egy PopUp változat esetében, kattints bátran az adatlapjukra, úgy még több információt érhetsz el róluk.

 


 

Így lehet minél hatékonyabb a PopUp keresés

Változatos méretben, eltérő színekben, ugyanakkor csakis fogós és bizonyított változatban, sokféle gyártó és ismert márka részéről. Igyekeztünk úgy kialakítani a PopUp választékot, hogy semmiben ne kelljen hiányt szenvedned.

Emellett persze arra is gondoltunk, hogy lehetőleg minél könnyebben tudj keresni az oldalon. A bal felül rendelkezésre álló szűrő opciókat használva csak egy-egy kattintás kell, és máris szűkítheted a csali vagy etetőanyag találati listát márkanév vagy ár alapján. 

 

Nyugodtan keress rá az egyéb horgászeszközökre és kiegészítőkre is

Ha már a PopUp csali beszerzés kérdése felmerült, miért ne gyűjtenéd be az összes többi szükséges eszközt a következő horgászat előtt, nem igaz? Így nem kevés időt és energiát spórolhatsz meg saját magadnak.

Egyszerűen csak válaszd a lap tetején a „termékek” fület. A lenyíló menüsorban pedig kattints annak a kategóriának a megnevezésére, amelyikre épp szükség lehet a soron következő peca előtt. Így pikk-pakk begyűjthetsz mindent, ami csak kelleni fog.

 

Mutatjuk, hogyan szerezheted be könnyen és gyorsan a választott PopUp változatokat 

A rendelni kívánt akciós, illetve TOP eszközök és termékek mindegyikénél csak válaszd ki azt a mennyiséget, amire szükséged van. Utána egyszerűen csak add hozzá a terméket a kosárhoz. Ugyanezt kell ismételni valamennyi rendelni kívánt termék és horgászeszköz esetében.

Következő lépésként jobb felül kattints a kosár ikonra. Menj végig lépésről lépésre a megrendelő űrlapon, illetve válaszd ki a fizetési és átvételi módot. A rendelésed megerősítése után emailen küldünk visszaigazolást, és legfeljebb néhány napon belül már kézhez is kapod a frissen beszerzett termékek mindegyikét.

 

Bővebben

Kategóriák